Slávna Čarodejnica na premiére žiarila! Mladučká kolegyňa ju však zatienila

Herečka Alyssa Milano (45) nie je síce hlavnou hviezdou seriálovej novinky Netflixu s názvom Insatiable, jeho uvedenie si však nenechala ujsť.

11.08.2018 16:30
Alyssa Milano Foto: ,
Seriálová matka a dcéra - Alyssa Milano (vľavo) a Debby Ryan na premiére série "Insatiable" v Los Angeles.
debata

Seriál zobrazuje príbeh obéznej stredoškoláčky Patty, ktorú v škole šikanujú pre jej vzhľad a nadváhu. Všetko sa zmení počas leta, keď sa rozhodne dať svojmu životu iný smer. Po lete sa vracia do školy a nikto ju nepozná. Z Patty je chudá, sexi, štýlová kosť, presne tak, ako to diktujú časopisy. Môže byť roztlieskavačou, ako ona si vyberie vlastnú cestu. Začne sa mstiť tým, ktorí jej ubližovali.

Alyssa Milano na premiére série... Foto: SITA/AP, Willy Sanjuan
Alyssa Milano Alyssa Milano na premiére série "Insatiable" v Los Angeles.

V komediálnom seriáli si zahrala jednu z postáv aj 45-ročná Alyssa Milano, popri hlavnej hviezde Patty, ktorú stvárňuje niekdajšia Disneyho hviezda, herečka Debby Ryan (25). Na premiére série žiarila aj ona.

Alyssa Milano, ktorú preslávil seriál Čarodejnice (1998 – 2006), prišla na červený koberec v bordových šatách, ktoré mali na dekolte zaujímavý detail, ktorý poskytol jemný pohľad na herečkino poprsie. Elegantná róba korešpondovala s tmavou farbou jej vlasov a výraznejším rúžom, ktorý zvolila.

Debby Ryan na premiére série... Foto: SITA/AP, Willy Sanjuan
Debby Ryan Debby Ryan na premiére série "Insatiable" v Los Angeles.

Herečka, ktorá sa preslávila nielen v seriáli Čarodejnice, ale aj v Melrose Place, dlhší čas bojovala s tehotenskými kilami, ktoré nabrala po pôrode svojho druhého potomka v roku 2016. Ako priznala, zhadzovala 25 kíl a vôbec to nebolo ľahké. Aktuálne je však drobná tmavovláska vo skvelej forme.

Alyssa Milano na premiére série "Insatiable" v...
Seriálová matka a dcéra - Alyssa Milano (vľavo)...
+3Debby Ryan na premiére série "Insatiable" v Los...

V bielych šatách sa pred fotografmi ukázala hlavná hviezda spomínenej novinky, Debby Ryan. 25-ročná herečka vyzerala očarujúco, k jej vzhľadu prispel aj jedoduchý účes a líčenie, ktoré zvýraznilo jej krásne hnedé oči. Bola najžiarivejšou hviezdou premiéry v Los Angeles.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #Alyssa Milano #Insatiable

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...