Tínedžerské idoly v gala: Kendrick ako korčuliarka, Rexha latexová pohroma

Vyhlásenie cien Teen Choice Awards sa v nedeľu večer stalo priestorom pre prezentáciu mnohých hereckých a seriálových hviezd aj hviezdičiek. Móda niektorých zaujala. Ale našli sa aj také, pri ktorých sa dvíhalo obočie.

13.08.2018 15:06
debata
Speváčka Bebe Rexha v kreácii La Roxx. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Speváčka Bebe Rexha v kreácii La Roxx. Speváčka Bebe Rexha v kreácii La Roxx.

Reč je napríklad o speváčke Bebe Rexha, ktorá akosi neodhadla voľbu neónovo ružového kompletu z latexu. Kypré krivky blondínky, ktorá boduje so svojimi hitmi aj v slovenských rádiách, sa pod elastickým lakovaným materiálom vydúvali až nebezpečne a celkový dojem nebol ideálny. Opticky totiž model pridal kilogramy aj centimetre. A Rexha vyzerala, že z nej chceli urobiť nadrozmernú bábiku Barbie.

Herečka Anna Kendrick.
Herečka Lucy Hale v šatách Mary Katrantzou.
+16Zvodá Lauren Jauregui na vyhlásení cien Teen...

Ružová farba dominovala aj šatám herečky Anny Kendrickovej. V jej prípade to však boli strieborné panely – jeden na prsníku, druhý všitý v rozparku šiat, ktoré akosi nefungovali. Prvý dojem? Vyzerala akoby mala na sebe kostým krasokorčuliarky. Už len šnurovacie korčule chýbali.

Trendy sa snažili byť mladšia sestra speváčky Miley Cyrusovej Noah. Jej voľba tvídového topu a ĺa Chanel a maxidžínsov však akosi nefungovala a vyzerala akoby sa ani za mak nesnažila. Vyzerala akoby vzala to, čo ležalo na zemi v šatníku, v ktorom predtým vybuchla bomba.

Herečka Anna Kendrick. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Anna Kendrick. Herečka Anna Kendrick.

Počas večera sa však našli aj dámy, ktorých módna volenka bola výrazne vydarenejšia. Napríklad herečke Chloe Moretzovej svedčala kombinácia minišiat s aplikáciou a oversized saka z kolekcie Louis Vuitton. U niekdajšej hviezdy Upírskych denníkov Niny Dobrevovej zase na jednotku vypálila voľba pastelových žltých šiat s predným zapínaním.

Jednoduchá, no pritom efektná bola tanečnica Maddie Ziegler s jej kombináciou topu a širokých nohavíc zo saténového materiálu a s prúžkovaným vzorom. Viac foto si pozrite v galérii.

Herečka Chloe Moretz v kreácii Louis Vuitton. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Chloe Moretz v kreácii Louis Vuitton. Herečka Chloe Moretz v kreácii Louis Vuitton.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Chloe Moretz #Nina Dobrev #Anna Kendrick #Teen Choice Awards #Bebe Rexha

+ Pravidelné cvičenie zvýši vašu energiu a životný elán.
Osobný rozvoj vám otvorí dvere k novým príležitostiam....

+ Venujte dnes svoj čas sami pre seba, potrebujete to.
Tímová spolupráca bude kľúčom k úspechu na pracovisku....