Zamilovaná Klum aj provokatérka Ora - krásky zbierali peniaze pre deti

Celebrity z módneho či hudobného sveta, ale aj legenda talianskeho filmu a slávne modelky - všetci sa minulý týždeň zišli na akcii v luxusnom letovisku a zbierali peniaze pre deti v núdzi.

14.08.2018 12:45
debata
Heidi Klum a jej priateľ Tom Kaulitz na akcii... Foto: Anthony Ghnassia/Getty Images for UNICEF
Heidi Klum a jej priateľ Tom Kaulitz Heidi Klum a jej priateľ Tom Kaulitz na akcii Unicef Summer Gala Presented by Luisaviaroma vo Villa Violina.

Podujatie UNICEF, ktoré sa konalo pod záštitou LuisaViaRoma, navštívili svetoznáme hviezdy. Zastávku si počas svojej krátkej dovolenky urobil napríklad Ricky Martin či speváčka Nicole Scherzinger. Pozornosť však pútala aj Heidi Klum, ktorá posledné mesiace opäť zaujíma paparazzov predovšetkým vďaka vzťahu s výrazne mladším mužom – inak členom Tokio Hotel Tomom Kaulitzom, ktorý má 28. Niekdajšia nemecká topmodelka a dnes televízna osobnosť a podnikateľka Klum o 17 viac.

Heidi Klum a jej priateľ Tom Kaulitz pózujú...
Topmodelka Nadine Leopold na akcii Unicef...
+20Bambi Northwood Blyth na podujatí v Porto Cervo.

Treba však uznať, že bok po boku vyzerajú spolu veľmi spokojne a Klum doslova žiari. Na akcii, ktorá sa konala v malebnej vile so stredomorskou atmosférou Violina, vyzerala naozaj zvodne a príťažlivo. Obliekla si kreáciu Azzaro Couture.

Už tradične nesklamala svojou prítomnosťou a ani módnym výberom speváčka Rita Ora. Britská hviezda s kosovskými koreňmi neváhala provokovať a zvolila si na to model Ralph & Russo s výraznými rozparkmi na oboch stranách tela. Nohavičky síce mala (potvrdzovali to telové šnúrky, ktoré občas odhalila), no aj tak sa mnohí páni museli v jej spoločnosti cítiť neisto.

Speváčka Rita Ora na akcii Unicef Summer Gala... Foto: Jacopo Raule/Getty Images for UNICEF
Rita Ora Speváčka Rita Ora na akcii Unicef Summer Gala Presented by Luisaviaroma v Porto Cervo v Taliansku.

Akciu UNICEF Summer Gala presented by LuisaViaRoma si nenechali ujsť ani mnohé krásky zo sveta modelingu. Dychberúce nohy odhalila v minišatách Cindy Bruna a nežne ako anjel vyzerala rakúska kráska Nadine Leopold. Topmodelka a herečka Emily Ratajkowski bola prekvapivo decentná – volila šaty Oscar de la Renta.

Popri slávnostnej večeri či koncerte a bohatom programe nechýbala na akcii ani dražba. Aj s jej pomocou sa podarilo pozvaným hosťom vyzbierať sumu 3,4 milióna eur. V aukcii sa ocitli mnohé umelecké diela, ale napríklad aj kolekcia luxusných rób či limitovaná edícia automobilu Fiat.

Speváčka Nicole Scherzinger. Foto: Anthony Ghnassia/Getty Images for UNICEF
Speváčka Nicole Scherzinger. Speváčka Nicole Scherzinger.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pomoc #akcia #Heidi Klum #Nicole Scherzinger #Rita Ora #Unicef #Emily Ratajkowski

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...