Heidi, zatras sa! Sexy maminy v porote odštartovali ďalší talentový boj

Už niekoľko rokov obe sedia v porote šou, ktorá má v USA vysokú sledovanosť. V utorok večer sa Heidi Klum aj Mel B spoločne postavili pred objektívy pri štarte 13. série.

16.08.2018 11:00
debata
Televízna osobnosť a modelka Heidi Klum prišla... Foto: SITA/AP, Willy Sanjuan
Heidi Klum Televízna osobnosť a modelka Heidi Klum prišla na akciu v kreácii Zuhair Murad Couture.

Teda, aby sme boli presní – išlo o prvý živý prenos – porota, ktorej členkami sú a ktorú dopĺňa ešte Howie Mandel a Simon Cowell, vyberala finalistov uplynulé mesiace.

Priestor v živom vysielaní dostalo 12 z 36 finalistov, pričom časť z nich následne postúpi do semifinále a vyraďovaním sa napokon vykryštalizuje finálová zostava. O nej však už nerozhoduje porota, ale len televízni diváci.

Moderátorka Tyra Banks stavila tentoraz na...
Porotca a producent Howie Mandel na prvom...
+3Porotkyňa súťaže Amerika hľadá talent Melanie...

Na červenom koberci v televíznom štúdiu v Hollywoode sa však na vyraďovanie nepomýšľalo – najmä hlavné hviezdy programu neskrývali dobrú náladu a úsmevy. Klum sa predvádzala v nohavicovom kostýme s trblietavými strapcami, ktorý si zapožičala v ateliéri Zuhair Murad. Jej kolegyňa Mel B stavila na elastické mini s reliéfnym vzorom po celej ploche.

Porotkyňa súťaže Amerika hľadá talent Melanie... Foto: SITA/AP, Willy Sanjuan
Porotkyňa súťaže Amerika hľadá talent Melanie Brown alias Mel B. Porotkyňa súťaže Amerika hľadá talent Melanie Brown alias Mel B.

Dvojica porotkýň sa počas účinkovania v súťaže spriatelila a bolo to vidieť aj na červenom koberci. Na tom sa objavila tiež moderátorka šou Tyra Banks, ktorá pôsobila výrazne dramatickejšie. Zvolila si večerný model žltých šiat s diagonálnym prepásaním v drieku. Samozrejme, nechýbali ani spomenutí páni.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Heidi Klum #Mel B #kamarátky #porotkyne #Amerika má talent

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...