40 rokov Pomády! Travolta a krásna Sandy sa stretli, takto vyzerajú dnes

Neuveriteľných štyridsať rokov uplynulo od chvíle, čo sa po celom svete tancovalo na hity z muzikálu Pomáda a fanúšikovia oslavovali Johna Travoltu a Oliviu Newton-Johnovú.

16.08.2018 14:00
debata (4)
Herci John Travolta a Olivia Newton-John pri... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Herci John Travolta a Olivia Newton-John pri príležitosti 40. výročia muzikálu Pomáda. Herci John Travolta a Olivia Newton-John pri príležitosti 40. výročia muzikálu Pomáda.

Hviezdy slávneho hudobného filmu sa v stredu stretli v Kalifornii na špeciálnom evente pod záštitou Americkej filmovej akadémie. Dôvodom bola práve oslava výročia – 40 rokov od nakrútenia filmu.

Nechýbal Travolta, ktorý má dnes 64 rokov, jeho kolegyňa a filmová láska Sandy alias Olivia Newton John oslávi v septembri už sedemdesiatku.

Herci John Travolta a Olivia Newton-John pri... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Herci John Travolta a Olivia Newton-John pri príležitosti 40. výročia muzikálu Pomáda. Herci John Travolta a Olivia Newton-John pri príležitosti 40. výročia muzikálu Pomáda fotografom aj zatancovali.

Travoltovi sa podarilo udržať si vplyvnú hollywoodsku kariéru a aj po Pomáde zabodoval vo viacerých žánroch a filmoch s vysokou návštevnosťou aj pozitívnymi hodnoteniami kritiky. U Newton-Johnovej to s úspechom v Hollywoode po prelome s Pomádou však pokrivkávalo. Viac sa jej darilo ako speváčke a knižnej autorke. Dáma, ktorá žije v Austrálii, sa podelila aj o mnohé skúsenosti z liečby rakoviny, ktorej čelila už dvakrát.

Na akcii v stredu podvečer však obaja herci žiarili dobrou náladou a rozdávali úsmevy. Dokonca fotografom predviedli kúsok slávneho tanca z muzikálu. A ako sa zmenili? Môžete si to porovnať…

Herci John Travolta a Olivia Newton-John na... Foto: Reuters, Paramount Pictures
John Travolta a Olivia Newton-John Herci John Travolta a Olivia Newton-John na zábere z muzikálu Pomáda a o 40 rokov neskôr na akcii pri príležitosti osláv jubilea tohto muzikálu.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #výročie #Olivia Newton-John #John Travolta #Pomáda #jubileá hviezd #hviezdy po rokoch

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...