Tehotenský ošiaľ v šoubiznise: Krajčiová či Mamba ukázali brušká!

Zdá sa, že rok 2018 je v slovenskom šoubiznise naozaj plodný rok. Počet budúcich mamičiek na nedávnej párty TV JOJ je jasný dôkaz.

17.08.2018 12:07
debata (2)
Tehotná Helena Krajčiová. Foto: Profimedia
Tehotná Helena Krajčiová. Tehotná Helena Krajčiová.

Na akcii, ktorej hlavnou úlohou bolo predstaviť novinky jesennej vysielacej štruktúry, sa stretli hneď tri známe ženy, ktoré koncom roka čaká pôrod. Pred objektívmi fotografov sa spokojne usmievala herečka Helena Krajčiová, ale aj moderátorka Daniela Strculová a speváčka Dáša Mamba Šarközyová.

Herečka Kristína Greppelová.
Moderátorka Renáta Názlerová.
+16Moderátor a herec Štefan Skrúcaný.

Trio žien je už v druhej polovici tehotenstva. V prípade Krajčiovej to dokonca vyzerá tak, že to má hrdinka sitkomu Profesionáli „za pár“. Na žúr TV JOJ dorazila v elastických modrých šatách až po zem, ktoré obkresľovali jej výrazné bruško.

Hoci v horúcom letnom počasí asi nie je žiadna sranda nosiť so sebou denne niekoľko kilogramový náklad, herečka SND vyzerala spokojne a milo sa celý čas usmievala.

Tehotná Dáša Mamba Šarkozyová. Foto: Profimedia
Tehotná Dáša Mamba Šarkozyová. Tehotná Dáša Mamba Šarkozyová.

Dobrú náladu neskrývala ani Mamba, ktorá čaká svoje prvé dieťa s partnerom Tonym Poruchom. Dvojica sa tento rok zasnúbila a len pár týždňov na to prišli správy aj o Šarközyovej tehotenstvo.

Moderátorka Daniela Strculová, dnes už Čapkovičová, privedie na svet tiež svoje prvé dieťa. Len pár mesiacov dozadu však prežívala skutočne stresujúce obdobie, keď si našla v prsníku hrčku. Ako uviedla pre reláciu TopStar, musela podstúpiť biopsiu a čakať na výsledky.

Moderátorka Daniela Strculová je v šťastnom... Foto: TV JOJ
Moderátorka Daniela Strculová je v šťastnom očakávaní. Moderátorka Daniela Strculová je v šťastnom očakávaní.

„Nevedeli sme, či si vôbec budeme môcť nechať bábätko, či nebudem musieť ísť na liečbu,“ prezradila. Našťastie všetko dopadlo dobre a nález bol negatívny. Čapkovičová sa teda stane mamičkou už v novembri tohto roka.

Na párty TV JOJ, samozrejme, nechýbali ani tváre z pripravovaných či obnovených relácií, ktoré budú divákov sprevádzať na jeseň. Viac si pozrite v galérii.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Helena Krajčiová #Dana Strculová #Dáša Mamba Šarközyová

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...