Wirthová a Siposová za jedna! Vačková boduje, Schrameková šliapla vedľa

Na nedávnej akcii televízie JOJ nechýbali jej kľúčové tváre. Samozrejme, početnú časť z nich tvoria dámy. A tie vždy pútajú pozornosť tým, ako sa vystroja. Zvládli to na letnú párty JOJ-ky?

17.08.2018 14:00
debata
Herečka a moderátorka Lucia Siposová. Foto: Profimedia
Herečka a moderátorka Lucia Siposová. Herečka a moderátorka Lucia Siposová.

Už názov akcie, letná párty umožňuje množstvo alternatív na módnu garderóbu. Ležérnosť neprekáža, ani komfort, obstojí elegancia, originálny nápad, ale aj elegantnejší odev a trošku pompéznosti. V rámci týchto mantinelov to zvládli azda všetky prítomné dámy, ale výsledok nie vždy úplne ohúril. Začnime však tým pozitívnym.

Herečka Kristína Greppelová.
Moderátorka Renáta Názlerová.
+16Moderátor a herec Štefan Skrúcaný.

Moderátorka Ranných novín TV JOJ Lucia Wirthová má k móde veľmi kladný vzťah a je to vidieť. Na žúr si obliekla kombináciu nohavíc a saka s prúžkovaným vertikálnym vzorom, pridala tričko s legendárnym Jamesom Deanom a kabelku od francúzskej značky Dior. Zaujímavý akcent tvorili fialové sandáliky. Výsledný efekt bol efektný, funkčný a pritom veľmi trendy.

Nežnosť a jemný ženský sexepíl sa snúbil v modeli Lucie Siposovej. Herečka, kabaretiérka a moderátorka stavila na ľahké letné šaty s asymetrickým lemom sukne a výrazným výstrihom. Jeho hĺbka môže byť otázna, ale nepôsobil vulgárne, skôr zvodne. Pomohol aj Siposovej prirodzený šarm a úsmev, minimalistické líčenie, ktoré evokuje akúsi prirodzenosť toho „byť vo svojej koži“. A to sa vždy počíta. Farebnosť obuvi je veľmi vhodná, možno by bolo na zváženie namiesto lodičiek s otvorenou špičkou a dekoratívnou mašľou skúsiť jemnejšiu remienkovú obuv.

Moderátorka Lucia Wirthová. Foto: TV JOJ
Moderátorka Lucia Wirthová. Moderátorka Lucia Wirthová.

Herečka Zuzana Vačková oslávila 49. narodeniny, takže pochvalu si zaslúži už za to, v akej skvelej forme je. Na jojkársky žúr volila čierne šaty s áčkovým strihom s ramienkami okolo krku. Odhalenie ramien môže byť od istého veku riskantné, Vačková zatiaľ balansuje na tej strane hranice, kde to si to môže dovoliť. Strih opticky postave prospieva a pekné nohy look dotvárajú. Doplnky sú štandarné, neurazia, ani nevyčnievajú výnimočnosťou.

Zaujímavá voľba šiat – to možno povedať pri pohľade na herečku Kristínu Greppelovú. Kontrast prúžkovaného vzoru s florálnou potlačou na košeľových šatách s predným zapínaním pôsobí efektne. Nie celkom fungujúci je však prvok širokého opasku, ktorý má postavu opticky predeliť a zdôrazniť driek. Dôvodom je asi fakt, že časť vzoru vyčnieva nad opasok a pôsobí to disproporčne. Zvážili by sme tiež obuv.

Herečka Zuzana Vačková. Foto: Profimedia
Herečka Zuzana Vačková. Herečka Zuzana Vačková.

Tá je kapitolou samou o sebe v prípade herečky a moderátorky blížiaceho sa Česko Slovensko má talent Lujzy Garajovej Schramekovej. Variácia na gladiátorské sandále s výraznou bielou koženkou pôsobí gýčovo a opäť je tu opasok (podobný ako u Greppelovej), ktorý looku nepomáha. Trochu nerozumiem tomu, prečo niekto volí šaty voľného vrecového strihu, keď potom na nich chce definovať driek podobnými detailmi. Samotný model šiat s výrazným bodkovaným vzorom mohla herečka kombinovať celkom inak – je štíhla, takže pokojne ich mohla nechať v pôvôdnej „oversized“ tunikovej forme a doladiť obuvou, ktorá jej opticky nohy predĺži. Snáď nabudúce. Možno v spomenutom Talente. Viac tvárí z akcie si pozrite v galérii.

Herečka a moderátorka Lujza Garajová-Schrameková. Foto: TV JOJ
Herečka a moderátorka Lujza Garajová-Schrameková. Herečka a moderátorka Lujza Garajová-Schrameková.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Zuzana Vačková #párty #Lucia Siposová #Joj #Lujza Garajová Schrameková #Lucia Wirthová

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...