Slávna Pretty Woman má novú tvár! Táto kráska nahradila Juliu Robertsovú

Na legendárnu romantickú komédiu Pretty Woman si dobre pamätajú celé generácie. Herečka Julia Roberts a jej kolega Richard Gere vytvorili nezabudnuteľný pár.

18.08.2018 10:20
debata
Herečka Samantha Barks je novou Pretty Woman v... Foto: SITA/AP, Greg Allen
Herečka Samantha Barks je novou Pretty Woman v muzikálovom predstavení na Broadway. Herečka Samantha Barks je novou Pretty Woman v muzikálovom predstavení na Broadway.

Po filme z roku 1990 však siahli aj broadwayskí producenti a výsledkom je nová verzia známeho filmu – tentoraz priamo na doskách, ktoré znamenajú svet. A s muzikálový­mi hitmi.

Celkom logicky sa už do rolí nemohli vrátiť pôvodní predstavitelia. Je to takmer tridsať rokov, čo spoločne vo filme účinkovali a ich spevácke schopnosti asi tiež nie sú úplne oscarové – tvorcovia však našli náhrady.

Herečka Samantha Barks a jej kolega Andy Karl... Foto: SITA/AP, Greg Allen
Herečka Samantha Barks a jej kolega Andy Karl nahradili v muzikálovej verzii Pretty Woman Juliu Robertsovú a Richarda Gera. Herečka Samantha Barks a jej kolega Andy Karl nahradili v muzikálovej verzii Pretty Woman Juliu Robertsovú a Richarda Gera.

Robertsovej rolu si na Broadway zopakovala britská herečka a speváčka Samantha Barks, ktorú poznajú diváci napríklad z filmového muzikálu Bedári. Gera stvárnil mladý talent Andy Karl.

Slávnostná premiéra sa konala vo štvrtok večer a obe hviezdy predstavenia sa nevyhli ani stretnutiu s novinármi a fotografmi. Barks rozdávala srdečné úsmevy a nadšene opisovala možnosť stvárniť takú legendárnu rolu. Ako sa bude predstaveniu dariť, ukáže čas.

debata chyba
Viac na túto tému: #Broadway #Julia Roberts #predstavenie #Pretty Woman #Andy Karl

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....