Mesiac po pôrode? Výstrih priam kypí, ale driek - fúha, to ako zhodila?!

Vôbec prvýkrát od pôrodu sa objavila na červenom koberci a americký internet mal pre ňu len samé pochvalné slová. Ktohovie, či si pár bodov plus nezaslúžila aj pre svoj "megadekolt"?

21.08.2018 14:53
debata (1)
zväčšiť Dekolt čerstvej mamičky Cardi B bol v centre... Foto: Reuters, CARLO ALLEGRI
Dekolt čerstvej mamičky Cardi B bol v centre pozornosti. Celkom oprávnene. Dekolt čerstvej mamičky Cardi B bol v centre pozornosti. Celkom oprávnene.

Reč je o raperke Cardi B, ktorá sa v pondelok večer objavila na televíznom gala MTV Video Music Awards 2018. Na túto príležitosť ju obliekol dizajnér Nicholas Jebran a raperka predviedla svoju glamour podobu.

Nechýbala však ani provokácia – konieckoncov, obsah jej výstrihu sa ani inak nazvať nedá. Výdatne podporený materskými hormónmi a dojčením sa raperkino poprsie doslova vzdúvalo v šatách s korzetovým riešením. Fanúšikovia si však nemohli nevšnimnúť aj pomerne štíhly driek – vzhľadom na fakt, že dieťa priviedla na svet v júli, Cardi B sa veru dala do formy pomerne rýchlo.

Speváčka Sky vytiahla na fotografov rovno prsník. Foto: Reuters, ANDREW KELLY
Speváčka Sky vytiahla na fotografov rovno prsník. Speváčka Sky vytiahla na fotografov rovno prsník.

Slávnostný večer, počas ktorého Cardi B porazila v hiphopovej kategórii kolegyňa Nicki Minaj, sa niesol v znamení provokácie a odvážnych rób. Niekedy sa dá vôbec pochybovať, či sa podobné modely dajú nazvať róbami.

Popri Cardi B zaujala svojím výstrihom napríklad aj speváčka Rita Ora, ktorá pod priehľadnou látkou predviedla celkom obnažené poprsie. Speváčka Sky sa s tým tiež nepárala a odhalila prsník priamo na červenom koberci – bradavku prekrýval nalepený motív z krištáľov. Viac módy si pozrite v galérii nižšie.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Rita Ora #MTV Video Music Awards #dekolt #provokácia #raperka #Sky #Cardi B

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...