Akoby ani nestarla! Naomi očarila na gala, pozornosť strhla aj Janet Jackson

Ťahá jej na päťdesiat, ale vyzerá famózne. Topmodelka Naomi Campbell si prišla prevziať cenu na akciu Black Girls Rock Awards a okamžite zaujala pozornosť.

27.08.2018 09:41
debata
Topmodelka Naomi Campbell si preberá cenu na... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Topmodelka Naomi Campbell si preberá cenu na Black Girls Rock! Awards. Topmodelka Naomi Campbell si preberá cenu na Black Girls Rock! Awards.

Afroamerická kráska si z ceremoniálu odnášala cenu Black Girl Magic a na túto príležitosť si obliekla oranžové šaty značky Calvin Klein. S nie práve typickým účesom, kučeravými vlasmi, sa prihovorila hosťom v sále a zožala aplauz od publika, v ktorom prevažovalo najmä ženské pohlavie.

Herečka a muzikálová speváčka Cynthia Erivo,.
Naturi Naughton na vyhlásení cien Black Girls...
+9Angela Simmons si obliekla kreáciu Versace.

Podujatie, ktoré je ocenením aktivít a talentu afroamerických žien, si nenechali ujsť ani ďalšie známe hviezdy. Medzi tohtoročnými laureátkami bola aj speváčka Mary J. Blige či jej kolegyňa Janet Jackson.

Druhá menovaná žne úspechy s novým singlom Made for now, ktorý naspievala v spolupráci s Daddym Yankeem. Na podujatie dorazila v róbe Christian Siriano a aj ona zaujala účesom – na hlave jej trónil veľký pevný vrkoč smerujúci nahor.

Speváčka Janet Jackson slávi veľký návrat so... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Speváčka Janet Jackson slávi veľký návrat so singlom Made for now. Speváčka Janet Jackson slávi veľký návrat so singlom Made for now.

Speváčka Mary J. Blige v kreácii Roberto Cavalli pútala pozornosť nielen tým, že si prišla prevziať ocenenie, ale aj módnou garderóbou, jej šaty odvážne odhaľovali poprsie. Na červenom koberci sa však objavili aj ďalšie dámy – viac si ich pozrite v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #akcia #ocenenie #Naomi Campbell #Mary J. Blige #Afroameričania #Janet Jackson

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....