Dve celebrity, jedny šaty! Grecová verzus Regešová, ktorá to zvládla lepšie?

Aj v slovenskom šoubiznise sa neraz stane, že sa domáce celebrity objavia na akciách v rovnakých šatách. Toto síce nie je ten prípad, akcie boli rôzne, šaty však rovnaké.

30.08.2018 00:00
debata
Miss Slovensko 2018 Dominika Grecová. Foto: Fashion TV
Miss Slovensko 2018 Dominika Grecová. Miss Slovensko 2018 Dominika Grecová.

Reč je o speváčke Ivane Regešovej a Miss Slovensko Dominike Grecovej, ktoré sa s odstupom pár dní po sebe obliekli na spoločenské podujatie podobným spôsobom. No keď dvaja nosia to isté, nemusí to znamenať, že to bude aj rovnako vyzerať.

Plavovlasá kráľovná krásy siahla po ružových šatách s imitáciou batikovaného vzoru počas uvedenia kozmetiky lekárky Aleny Pallovej. Jednoduchý puzdrový model ozdobený detailom šnurovania na boku doplnila kabelkou na dlhom remienku s florálnym motívom a sandálikmi na plochej podrážke. Nechýbali slnečné okuliare a pomerne ležérne letné líčenie.

Speváčka Ivana Regešová. Foto: photo by MAYO HIRC
Speváčka Ivana Regešová. Speváčka Ivana Regešová.

V prípade speváčky zo šou Tvoja tvár znie povedome bol styling výraznejší ženskejší, ale zároveň aj so zrelším výsledkom. Telové lodičky a výraznejšie líčenie dodávali celkovému vzhľadu skôr akýsi „office“ nádych. Je zaujímavé vidieť, že kým vysoká misska Grecová má šaty takmer ako mini, u Regešovej nadobúdajú dĺžkou omnoho decentnejšiu podobu.

V našom to vyhráva Miss Slovensko, ktorá model odnosila s ľahkosťou a pôsobila pri tom dievčensky a sviežejšie, ale hlasovať môžete aj vy. V ankete nižšie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #Dominika Grecová #Ivana Regešová

+ Na alkohol dnes zabudnite, zvoľte si dnes inú cestu.
Osviežte si myseľ a opakujte si čo už viete a k tomu sa...

+ Nezabúdajte na preventívne prehliadky aj keď sa cítite dobre.
Staré dlhy sa vyriešia, cítite finančnú úľavu....