Vojtěch Dyk na premiére bez Vilhelmovej, po boku peknej Slovenky

V pražskom kine Lucerna sa konala premiéra filmu Karla Janáka s názvom Dôverný nepriateľ.

31.08.2018 01:00
debata

Na červený koberec sa prišli ukázať niektorí herci zo spomínanej snímky. Zatiaľ, čo hlavná ženská predstaviteľka snímky, slovenská herečka Gabriela Marcinková, v Prahe chýbala, jej filmový manžel, Vojtěch Dyk, si premiéru ujsť nenechal.

Zuzana Porubjaková a Vojtěch Dyk na premiére... Foto: Profimedia
Zuzana Porubjaková, Vojtěch Dyk Zuzana Porubjaková a Vojtěch Dyk na premiére filmu Dôverný nepriateľ.

Pred fotografmi sa však neukázal s partnerkou, herečkou Tatianou Vilhelmovou, ale so slovenskou kolegyňou Zuzanou Porubjakovou. V snímke Dôverný nepriateľ si zahrala popri Marcinkovej ďalšiu ženskú rolu. Pekná čiernovláska sa v Prahe predviedla v jemných bielych šatách, ktoré jej siahali po kolená, tvár jej zdobil výrazný červený rúž.

Ako pred časom povedala hlavná hrdinka snímky, Gabika Marcinková, už sa pripravuje na život v trojici so svojím manželom, spevákom kapely Heľenine oči, Martinom Mihalčínom, a ich prvorodenou dcérou. Tá by mala prísť na svet na jeseň. Aj to je zrejme dôvod, prečo Marcinková už pražskú premiéru filmu vynechala.

Režisérom filmu je český tvorca, Karel Janák, ktorý sa okrem réžie chopil aj scenára. Popri titulnej dvojici Gabriele Marcinkovej a Vojtěchovi Dykovi si vo filme zahrali Zuzana Porubjaková, Ondřej Malý, Ady Hajdu či Roman Luknár.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Vojtěch Dyk #Zuzana Porubjaková #Dôverný nepriateľ

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...