Móda z Elite: Najhlbší výstrih ukázala Nývltová, Mórová vzala šaty za tisíce eur

Počas nedávnej modelingovej súťaže sa na pozvanie organizátorov v Prahe objavili mnohé známe osobnosti. Nielen to sveta módy, ale aj filmu či hudby.

03.09.2018 12:00
debata (2)
Zľava: Modelky Sasha Gachulincová, Hana... Foto: Schwarzkopf Elite Model Look
Sasha Gachulincová, Hana Jiříčková a Linda Nývltová Zľava: Modelky Sasha Gachulincová, Hana Jiříčková a Linda Nývltová počas finálového večera modelingovej súťaže Schwarzkopf Elite Model Look 2018.

Ako inak, večer bol príležitosťou na to, aby sa známe dámy predviedli v štýlových kreáciách, často od svetových návrhárov. Vo väčšine prípadov išlo síce o zapožičané modely, ktoré po slávnostnej časti večera putovali späť do butiku, ale aspoň na efekt to bolo naozaj príjemné pohladenie pre oko.

Topmodelka Hana Jiříčková v kreácii Versace.
Ambasádorky kastingov Schwarzkopf Elite Model...
+26Herečka Diana Mórová v roku 2018 na galavečere...

Napríklad slovenská herečka Diana Mórová sa na gala objavila v trblietavej kreácii značky Valentino. Šaty bez ramienok v jednoduchom áčkovom strihu majú cenu niekoľkých tisícok eur, herečka SND ich spojila s originálnymi členkovými čižmičkami s otvorenou špičkou.

Z portfólia značky Vivienne Westwood pochádzali róby, ktoré predviedli napríklad topmodelky Michaela Kocianová a Denisa Dvořáková, ale tiež herečka Hana Vágnerová. Najviac sa vydarila voľba asi práve poslednej menovanej, ktorá spojila nežnú bielu farbu so zvodným riasením a riešením dekoltu, doplnkom bola výrazná červená kabelka do ruky.

Herečka Diana Mórová v kreácii Valentino. Foto: Profimedia
Herečka Diana Mórová v kreácii Valentino. Herečka Diana Mórová v kreácii Valentino.

Zvodný vzhľad servírovala fotografom v tento večer aj topmodelka Hana Jiříčková, ktorej pre zmenu zapožičal šaty pražský obchod, ktorý predáva mnohé svetové značky. V jej prípade išlo o kreáciu Versace.

Na svoje si však prišli aj domáci dizajnéri. Napríklad Michael Kováčik obliekol moderátorku Zoru Hejdovú – do priehľadnej čiernej kreácie, ktorá toho odhaľovala viac ako dosť. Jeho kolega Marcel Holubec mal na starosti aj prehliadku na móle počas večera, no tiež odevy niekoľkých domácich modeliek.

Herečka Hana Vagnerová počas finálového večera... Foto: Schwarzkopf Elite Model Look
Hana Vagnerová Herečka Hana Vagnerová počas finálového večera modelingovej súťaže Schwarzkopf Elite Model Look 2018.

Okrem Sashy Gachulincovej to bola aj Barbora Brušková a Linda Nývltová. Práve posledná menovaná zaujala výstrihom. Išlo totiž o jednoznačne najhlbší dekolt večera. Vzhľad jednej z prvých slovenských topmodeliek bol pritom dramatický a zároveň veľmi zvodný.

Viac fotografií nájdete v galérii.

Moderátorka Zora Hejdová v šatách od Michaela... Foto: Elite Model Management
Moderátorka Zora Hejdová v šatách od Michaela Kováčika. Moderátorka Zora Hejdová v šatách od Michaela Kováčika.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Diana Mórová #Schwarzkopf Elite Model Look #Hana Vagnerová #Zora Hejdová

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...