Taliansko žilo sobášom slávnej blondínky. Svadobné šaty Dior, no nádhera!

Mysleli ste si, že svadobný deň princa Harryho a krásnej Meghan Markleovej sa dá len ťažko prekonať. Minimálne v Taliansku si myslia určite niečo iné!

03.09.2018 14:34
debata (7)
Blogerka a módna podnikateľka Chiara Ferragni... Foto: © David Bastianoni
Blogerka a módna podnikateľka Chiara Ferragni vo svadobnej róbe Dior. Blogerka a módna podnikateľka Chiara Ferragni vo svadobnej róbe Dior.

Počas uplynulého víkendu sa konala v talianskom Note svadba slávnej blogerky, hviezdy Instagramu a tiež módnej podnikateľky a influencerky Chiary Ferragniovej. A bolo to naozaj pompézne.

Už samotný fakt, že celý ceremoniál trval tri dni, naznačuje, že Ferragni a jej manžel Fedez netrochárčili. Zároveň však treba dodať, že úspešná a ostrosledovaná celebrita si mohla dovoliť veľkolepú svadbu aj vďaka svojej popularite. Svadobná oslava sa stala jednou veľkou módnou udalosťou a módne ateliéry vzali ako česť možnosť ukázať sa, či nejakým spôsobom prezentovať počas svadobného víkendu.

Svadobná fotografia Chiary Ferragniovej a jej...
Blogerka a módna podnikateľka Chiara Ferragni...
+3Blogerka a módna podnikateľka Chiara Ferragni a...

Dominanciu nad podobou nevesty si vzala na starosť značka Dior. Práve v jej ateliéri pod rukami kreatívnej dizajnérky Marie Grazie Chiuri vznikli návrhy troch šiat, vrátane svadobných, ktoré Ferragni predviedla fotografom aj svadobným hosťom.

Pozornosť pútala najmä svadobná róba, na ktorú potrebovali v ateliéroch Dior 400 metrov najluxusnejšieho tylu a čipky a vznikala neuveriteľných 1600 hodín. Po svadobnom obrade sa Ferragni prezliekla do ďalšej luxusnej kreácie od Diora – išlo o šaty s princeznovskou pompéznou sukňou zdobenou výšivkami a motívmi, ktoré pripomínali momenty zo života mladomanželov – teda Ferragniovej a jej manžela, rapera a speváka Fedeza.

Blogerka a módna podnikateľka Chiara Ferragni... Foto: Courtesy of CHRISTIAN DIOR
Chiara Ferragni Blogerka a módna podnikateľka Chiara Ferragni pri skúške svadobných šiat s dizajnérkou Mariou Graziou Chiuri z módneho ateliéru Dior.

Talianska rodáčka, ktorá pochádza z dobrej rodiny a aj vďaka rodičovskej finančnej podpory pred niekoľkými rokmi odštartovala blogerský biznis a položila základy instagramového módneho vplyvu, sa obliekla aj do šiat značky Prada (foto nižšie). Tie pre ňu zhotovili v talianskych ateliéroch značky a blondínka si v nich užila veľkolepý predsvadobný večer, počas ktorého sa konal večierok v priestoroch radnice malého sicílskeho mestečka. Podľa záberov z Instagramu to vyzeralo, že sa žení minimálne Brad Pitt s Angelinou Jolie. V uliciach boli davy ľudí, ktorí gratulovali budúcim manželom a dávali im drobné darčeky.

zväčšiť Blogerka a módna podnikateľka Chiara Ferragni... Foto: Courtesy of CHRISTIAN DIOR
Chiara Ferragni Blogerka a módna podnikateľka Chiara Ferragni pri skúške svadobných šiat s dizajnérkou Mariou Graziou Chiuri z módneho ateliéru Dior.

Podľa talianskych médií bola odhadovaná cena svadby a osláv s ňou spojených viac ako milión eur. Nepochybne však veľkú časť nákladov pokryli práve sponzorské dary či spolupráca s módnymi značkami.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Thank you @prada for this custom made dress for #TheFerragnez rehearsal dinner.. One of the best gifts ever More on my stories #SuppliedByPrada

Príspevok, ktorý zdieľa Chiara Ferragni (@chiaraferragni),

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #róba #luxus #svadba #svadobné šaty #Dior #Chiara Ferragni #Fedez

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...