Jedna zo seriálových Mileniek na premiére v Benátkach! Ako jej to pristalo?

Hoci na Slovensku zarezonovalo meno slovenskej rodáčky Antónie Liškovej až vďaka seriálu televízie Markíza Milenky, v Taliansku je ako Antonia Liskova známa už dlhé roky.

04.09.2018 10:25
debata (2)

Svoju kariéru tu rodáčka z Bojníc začínala ako mladučká herečka, svoju prvú snímku v Taliansku nakrútila v roku 2000. V tom istom roku sa postavila aj pred kamery talianskeho seriálu Don Matteo, v ktorom hlavnú postavu stvárňoval známy Terence Hill.

Antónia Lišková počas premiéry filmu Dragged... Foto: Profimedia
Antónia Lišková Antónia Lišková počas premiéry filmu Dragged Across Concrete počas festivalu v Benátkach.

41-ročná herečka dostala pozvánku aj na filmový festival v Benátkach. Na červenom koberci sa predviedla spolu s hollywoodskym hercom Vinceom Vaughnom počas pondelkovej premiéry akčného filmu Dragged Across Concrete. Namiesto večernej róby zvolila čierne úzke nohavice, ktoré doplnila trblietavým bielym sakom. Jej dekolt zdobil výrazný náhrdelník.

Herec Vince Vaughn a Kyla Weber pózujú...
Herec Tory Kittles pózuje fotografom na...
+4Antónia Lišková počas premiéry filmu Dragged...

Na svojom Instagrame zároveň Lišková zverejnila aj záber z jej príchodu do festivalvého mesta, ktoré je aktuálne priam nabité svetovými hviezdami. Pekná blondínka sa medzi nimi nestratila.

Už čoskoro sa Lišková vráti na Slovensko, aby sa postavila pred kamery pripravovanej snímky od tvorcov seriálu Milenky. Na pľaci sa stretne spolu s ďalšími troma seriálovými kolegyňami – Táňou Pauhofovou, Gabrielou Marcinkovou a Zuzanou Norisovou.

Gabika Marcinková v seriáli Milenky s Táňou... Foto: MARKÍZA
Gabika Marcinková v seriáli Milenky s Táňou Pauhofovou, Zuzanou Norisovou a Antóniou Liškovou. Gabika Marcinková v seriáli Milenky s Táňou Pauhofovou, Zuzanou Norisovou a Antóniou Liškovou.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Benátky #Antónia Líšková #Milenky

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....