Medové týždne musia počkať! Casselova nová manželka si podmanila Benátky

Sú svoji už niekoľko dní. Namiesto medových týždňov si však nová manželka Vincenta Cassela, modelka Tina Kunakey odskočila do Benátok.

05.09.2018 00:00
debata (1)
Modelka Tina Kunakey pózuje fotografom na... Foto: SITA/AP, Ettore Ferrari
Modelka Tina Kunakey pózuje fotografom na filmovom festivale v Benátkach. Modelka Tina Kunakey pózuje fotografom na filmovom festivale v Benátkach.

Len 21-ročná kráska, ktorá povedala áno slávnemu francúzskemu hercovi v posledný augustový víkend, dorazila do mesta na vode. Pohľad na ňu vzbudzoval nepochybne animálne inštinkty. Ak sa pýtate, prečo, vzor na šatách vám snáď odpovie.

Príťažlivá Kunakey si obliekla model so zvieracím vzorom s ľahučkou sukňou, ktorá pod dotykom slnečných lúčov presvitala. Nositeľka v nej však vyzerala veľmi zvodne a patrične si užívala aj pózovanie pred objektívmi.

Modelka Tina Kunakey pózuje fotografom na... Foto: SITA/AP, Ettore Ferrari
Italy Venice Film Modelka Tina Kunakey pózuje fotografom na filmovom festivale v Benátkach. Modelka Tina Kunakey pózuje fotografom na filmovom festivale v Benátkach.

Svadba s Casselom sa konala v mestečku Bidart na juhozápade Francúzska v sobotu 25. augusta, pričom nevesta pútala pozornosť svojimi bujnými krivkami vo svadobnej kreácii od Very Wangovej. Pred svadbou dvojica randila takmer dva roky a žila striedavo vo Francúzsku a v Brazílii.

V deň svadby sa objavili online aj video na instagramovom profile herca, ktoré zaujalo pozornosť verejnosti. Päťdesiatjedenročný exmanžel legendárnej filmovej krásky Monicy Bellucciovej v ňom spieva serenádu pre svoju druhú manželku. Hoci je do pol pása nahý a okolo pása má len ľahkú prikrývku, vidieť, že je vo skvelej fyzickej forme. Cassel sa roky venoval brazílskemu tanečno-bojovému umeniu capoiera, ktoré ho vraj udržiava v kondícii.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Benátky #Vincent Cassel #kráska #medové týždne #MFF Benátky #Tina Kunakey

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...