Jej nahé telo nazvali Bohom... v Benátkach zvádza táto krás(k)a rafinovane

Keď sa pred pár rokmi objavila v snímke Youth od režiséra Paola Sorrentina, vznikla kultová scéna rozhovoru dvoch hlavných hrdinov v podaní Michaela Caina a Harveyho Keitela, ktorí ju nazvali bohom.

04.09.2018 15:54
debata
Rumunsko-talianska herečka Madalina Ghenea na... Foto: SITA/AP, Kirsty Wigglesworth
Rumunsko-talianska herečka Madalina Ghenea na premiére filmu Suspiria. Rumunsko-talianska herečka Madalina Ghenea na premiére filmu Suspiria.

Herečka a modelka Madalina Ghenea si vtedy poriadne zväčšila fanúšikovskú základňu (viac foto tu) a jej fyzické pôvaby nenechali chladnými mnohých mužov.

Prešlo síce už pár rokov, ale rumunská kráska má stále zvodnosť v sebe. A poriadnu. Predvádzala ju už dvakrát aj na červenom koberci filmového festivalu v Benátkach.

 Cate Blanchett na premiére filmovej novinky...
Modelka Barbara Palvin na premiére filmovej...
+8Herečka Dakota Johnson na premiére filmovej...

Tridsaťročná rodáčka z rumunskej Slatiny, ktorá od detstva pôsobila predovšetkým v Taliansku, sa objavila na premietaní filmu Sisters Brothers a následne aj na premiére hororovej novinky Suspiria. Oba razy bola neprehliadnuteľná a úchvatne zvodná.

Herečka Madalina Ghenea. Foto: SITA/AP, Kirsty Wigglesworth
Herečka Madalina Ghenea. Herečka Madalina Ghenea.

Kým v červenej róbe bol dominantou jej bujný dekolt, ktorý fascinoval fotografov, ale aj hostí, o dva dni neskôr stavila na snehobiely model šiat s výrazným rozparkom a odhalila ukážkové opálené nohy. Hoci status hollywoodskej hviezdy ešte Gheneaovej chýba, tú taliansku nálepku nosí už niekoľko rokov. A veruže, aspoň za pôvaby si ju zaslúži.

Rumunsko-talianska herečka Madalina Ghenea na... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Rumunsko-talianska herečka Madalina Ghenea na premiére filmu Suspiria. Rumunsko-talianska herečka Madalina Ghenea na premiére filmu Suspiria.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Benátky #Madalina Ghenea #provokácia #zvodnosť

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...