Promenáda nahej kože! Ora, Beckinsale aj nežná Rosie - provokovali všetky

Už je to priam tradícia, že na výraznejšom spoločenskom podujatí nemôže chýbať hviezda, či dve, ktoré sa odvážia provokovať tak, ako by to pred pár desaťročiami nebolo prípustné. Výnimkou neboli ani ceny magazínu GQ v Londýne.

06.09.2018 12:20
debata
Speváčka Rita Ora v kreácii Ralph &... Foto: Reuters, PETER NICHOLLS
Speváčka Rita Ora v kreácii Ralph & Russo Couture. Speváčka Rita Ora v kreácii Ralph & Russo Couture.

Hoci večer bol venovaný predovšetkým výnimočným mužom, na červenom koberci sa to hemžilo aj pôvabnými a slávnymi dámami. Pozvanie prijala napríklad speváčka Dua Lipa, jej kolegyňa Rita Ora či herečka Kate Beckinsale alebo modelka Rosie Huntington-Whiteley. Spojovacím znakom všetkých štyroch bol nepochybne sexepíl.

Speváčka Kylie Minogue.
Televízna osobnosť Katie Piper.
+10Herec Jeff Goldblum a jeho partnerka Emilie...

Nezaprela sa najmä Ora, ktorá sa len nedávno predvádzala v spoločnosti hore bez pod priehľadnými šatami z dielne Jean Paul Gaultier Couture. Tentoraz jej síce prsia zakryli všité košíčky v priesvitnej kreácii Ralph & Russo Couture, ale zvyšok stylingu bol absolútne provokatívny. Pod transparentným materiálom v trblietavými detailmi ukázala nohavičky, ale tiež pančuchy pripnuté na podväzkovom páse.

Herečka Kate Beckinsale prišla v kreácii od... Foto: Reuters, PETER NICHOLLS
AWARDS-GQHerečka Kate Beckinsale prišla v kreácii od Juliena Macdonalda. Herečka Kate Beckinsale prišla v kreácii od Juliena Macdonalda.

Zvodnosťou nešetrila ani herečka Kate Beckinsale. Len málokto pri pohľade na túto dámu uverí, že sa prešvihla cez veku 45 rokov. Vyzerá famózne a jej telo by jej závideli aj niektoré modelky. V šatách od Juliena MacDonalda odhalila nohy, ale aj výraznú časť svojho torza, skryté zostali len prsia a intímne partie.

Akciu v metropole Veľkej Británie si nenechala ujsť ani speváčka Kylie Minogue či dizajnérka Donatella Versace, ktorú sprevádzali aj dvaja slávni muži – oblečení v značke Versace. Tú reprezentovala aj topmodelka Rosie Huntington-Whiteley, ktorej šaty s košíkovou podprsenkou vytvorenou z čiernych remienkov patrili k tým odvážnejším modelom večera.

Herečka Rosie Huntington-Whiteley v kreácii... Foto: SITA/AP, Grant Pollard
Herečka Rosie Huntington-Whiteley v kreácii Versace. Herečka Rosie Huntington-Whiteley v kreácii Versace.

Počas večera odovzdali ceny napríklad hercovi Chadwickovi Bosemanovi (z filmu Čierny panter), politikovi Davidovi Lammymu či futbalistovi Harrymu Kaneovi a spisovateľovi Michaelovi Wolffovi. Trofej si odnášal aj Jeff Goldblum, či John Legend a už spomenutá Dua Lipa ako speváčka roka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #ceny #odvaha #Rita Ora #GQ Men of the year #provokácia #Kate Beckinsale

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...