Konečne verejne! Kylie žiari šťastím, svetu ukázala nového partnera

Už nik nepochybuje! Speváčka Kylie Minogue je znovu šťastná a zamilovaná. S partnerom podstúpila prvý vážny krok.

07.09.2018 00:52
debata
Speváčka Kylie Minogue a jaj priateľ Paul... Foto: Profimedia
Kylie Minogue a jaj priateľ Paul Solomons Speváčka Kylie Minogue a jaj priateľ Paul Solomons sa prvýkrát objavili spolu v spoločnosti.

Áno, vo svete šoubiznisu je to moment, keď sa dvojica prvýkrát objaví spoločne oficiálne. Zvyčajne ide o výnimočnú a ostrosledovanú udalosť. Austrálska rodáčka si na to vybrala vyhlásenie cien časopisu GQ.

Blondínka, ktorá v máji oslávila 50. narodeniny, vyzerala očarujúco v zlatých šatách. Cestou do budovy, kde sa akcia konala, kráčala s úsmevom a ruka v ruke s Paulom Solomonsom.

Speváčka Kylie Minogue.
Televízna osobnosť Katie Piper.
+10Herec Jeff Goldblum a jeho partnerka Emilie...

Vysoký fešák, ktorý je o sedem rokov mladší ako slávna popová princezná, nemohol na podujatí chýbať. Je totiž kreatívnym riaditeľom časopisu GQ a práve pri práci sa zoznámil aj s nežnou blondínkou. Ich vzťah údajne odštartoval v apríli tohto roka.

Už v máji, v mesiaci, keď Kylie slávila narodeniny, zverejnila na Instagrame momentku so Solomonsom a začalo sa špekulovať o novom vzťahu. Oficiálne sa však dvojica objavila na verejnosti až v stredu večer. Obaja vyzerali spokojne a šťastne. Paparazzovia ich sledovali aj po skončení akcie a zachytili Solomonsa ako džentlmena, ktorý svojej partnerke ponúkol v chladnom večernom počasí sako na zahriatie.

Minogueovej stroskotal pred časom vzťah s hercom Joshuom Sassem, predtým randila napríklad s manekýnom Andresom Velencosom či hercom Olivierom Martinezom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #GQ Men of the year #Kylie Minogue #oficiálne #Paul Solomons

+ Malé kroky vedú k veľkým zmenám v zdraví a športe.
Nevyberajte si tú najjednoduchšiu cestu, nie je to poslanie...

+ Vyvážená strava a pohyb sú základmi vášho dobrého zdravia.
Ukážte čo dokážete, neskrývajte si nápady len pre...