Na Farme sa dlho neohriali! TWiiNS už predvádzajú bielizeň v Prahe

Diváci televízie Markíza momentálne sledujú vynovenú verziu reality-šou Farma, do ktorej pribudli aj známe tváre. Dve z nich zastúpili slávne slovenské dvojičky. Ale zdá sa, že nie nadlho.

06.09.2018 13:30
debata (7)
Dvojičky Daniela a Veronika Nízlové alias... Foto: Profimedia
Dvojičky Daniela a Veronika Nízlové alias TWiiNS. Na týždni módy v Prahe. Dvojičky Daniela a Veronika Nízlové alias TWiiNS. Na týždni módy v Prahe.

Hoci je známe, že šou sa nakrúca v predstihu a diváci na obrazovkách vidia zostrihané epizódy, málokto čakal, že jej protagonisti sa už namiesto samoty a rozbúranej usadlosti nachádzajú späť v civilizovanom svete mesta. V prípade dvojčiat Nízlových, ktoré sa v tomto týždni na obrazovkách dokonca ocitli vo funkcii „farmárok týždňa“, dokonca veľkomesta.

Obe speváčky sa totiž v stredu popoludní objavili na párty magazínu Elle v rámci pražského týždňa módy Mercedes Benz Prague Fashion Week. Spoločne zavítali do priestorov Clam-Gallasovho paláca, kde sa konala od soboty väčšiny módnych prehliadok.

Prehliadnuteľné neboli ani ony dve. V širokých bielych nohaviciach a podprsenkových topoch rovnakej farby pútali určite pozornosť. A tiež preto, že vlastne išlo o dvojitú dávku. Tentoraz sa totiž sestry znovu zladili od hlavy až po päty, hoci sa tomu v poslednom čase vyhýbali.

Ktohovie, možno ich život na Farme znovu stmelil na novej úrovni…

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #Praha #farma #Twiins #týždeň módy

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...