Zaláskovaní snúbenci v prvom rade: Chopra žiarila po boku Nicka Jonasa

Hviezdami natrieskaná módna prehliadka sa uskutočnila v piatok večer v New Yorku, kde prebieha týždeň módy. Dôvodom bolo aj jubileum jednej z najslávnejších značiek USA - módneho domu Ralph Lauren.

10.09.2018 00:00
debata
Snúbenci - herečka Priyanka Chopra a spevák a... Foto: SITA/AP, Brent N. Clarke
Snúbenci - herečka Priyanka Chopra a spevák a herec Nick Jonas prišli na prehliadku spoločne. Snúbenci - herečka Priyanka Chopra a spevák a herec Nick Jonas prišli na prehliadku spoločne.

Slávny americký dizajnér, ktorý je okrem módy známy napríklad aj tvorbou olympijských odevov či vlastnou líniou denimu alebo kozmetiky, pozval na svoju šou svetoznáme hviezdy. Medzi nimi sa objavili aj čerství snúbenci – Nick Jonas a Priyanka Chopra.

Herečka Jessica Chastain v kreácii Ralph Lauren.
Topmodelka Taylor Hill na prehliadke k 50....
+10Politička Hillary Clinton (vpravo) a Ricky...

Kráska s indickou krvou stavila na večernú toaletu od hostiteľa, pričom jej o desať rokov mladší snúbenec pútal pozornosť v snehobielom smokingovom saku. Dvojica nestrácala úsmev z tváre a nadšene sa tvárila najmä v časti prehliadky, keď sa na móle objavili detskí manekýni. Žeby to bol znak, že už sú pripravení založiť si rodinu?

Možné to je, ale keďže Chopra je veľmi tradične založená, najskôr bude musieť prísť svadba. Zásnuby dvojice prebiehali priamo v Indii, kam pricestovali za bývalou víťazkou súťaže Miss World aj Jonasovi rodičia a bratia.

zväčšiť Snúbenci - herečka Priyanka Chopra a spevák a... Foto: SITA/AP, Diane Bondareff
Snúbenci - herečka Priyanka Chopra a spevák a herec Nick Jonas prišli na prehliadku spoločne. Snúbenci - herečka Priyanka Chopra a spevák a herec Nick Jonas prišli na prehliadku spoločne. Nadšení boli aj z detských manekýnov.

Na módnej šou Ralpha Laurena v New Yorku sa okrem tejto zamilovanej dvojice zúčastnila napríklad aj herečka Jessica Chastain, režisér Steven Spielberg, raper Kanye West, politička Hilary Clinton či šéfredaktorka Vogue Anna Wintour. Viac v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #prehliadka #Nick Jonas #Ralph Lauren #Priyanka Chopra #prvý rad

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....

+ Nájdite čas na relax, zmierni to stres.
Úspech v podnikaní je blízko, verte svojim schopnostiam....