Princezná Dara, štýlová Müllerová, dievčenská Dubasová: Užili si voňavý večer

Desiatky známych tvárí domáceho šoubiznisu, predovšetkým tých ženských, sa zišli v utorok večer na brehu Bratislavy v malebnom prostredí staronovej reštaurácie. Tentoraz však nelákalo jedlo, ale vôňa.

12.09.2018 15:03
debata (1)
Zľava: Speváčky Beáta Dubasová, Dara Rolins a... Foto: AVON
Zľava: Speváčky Beáta Dubasová, Dara Rolins a Lucia Lužinská. Zľava: Speváčky Beáta Dubasová, Dara Rolins a Lucia Lužinská.

Áno, dôvod bol jasný – uvedenie nového parfumu, ktorého tvárou je slovenská speváčka Dara Rolins. A práve ona bola tiež jedným z veľkých lákadiel pre novinárov či hostí podujatia.

Bratislavská rodáčka, ktorá dlhodobo žije v Prahe, prekvapila svojím lookom – utorňajší večer sa totiž niesol v znamení princeznovských šiat s nadýchanou tylovou sukňou a metalickými detailmi. Návrat do čias „princeznej Arabely“ nepochybne prebleskol hlavou nejedného prítomného hosťa.

Speváčka Dara Rolins uviedla nový parfum a...
Speváčka Dara Rolins (vľavo) uviedla v...
+19Moderátorka Ada Straková.

Pre Pravda.sk Rolins uviedla, že na ženstve ju najviac baví práve tá schopnosť premeny a keďže je sama mamou dcéry, opýtali sme sa tiež, ako ju vychováva. „Slobodne,“ odvetila speváčka a doplnila, že svoju Lauru vedie životom tak, aby sa nebála byť silná a rázna, ale tiež, aby si vedela užiť aj obskakovanie a hranie sa princeznú. „Myslím si, že to si zaslúži a dokáže užiť každá žena,“ doplnila Rolins.

Trio z Dámskeho klubu sa zabávalo aj spoločne -... Foto: AVON
Iveta Malachovská, Karin Majtánová a Soňa Müllerová. Trio z Dámskeho klubu sa zabávalo aj spoločne - zľava: Iveta Malachovská, Karin Majtánová a Soňa Müllerová.

Medzi hosťami podujatia boli mnohé moderátorské tváre. Večer bol príjemne teplý a tak stále ešte predvádzali niektoré dámy odhalené nohy či ramená. Mladistvo zvodná bola Beáta Dubasová, dramatický a pritom elegantný outfit volila Soňa Müllerová či Zuzana Kanisová a posledné dozvuky leta vo sviežich florálnych vzoroch zase na akciu priniesla speváčka Lucia Lužinská či Zora Czoborová. Riaditeľka Miss Slovensko Karolína Chomisteková stavila na kreáciu od Emy Klein a predviedla zvodný look s netradičnými sandálikmi.

Ďalšie známe tváre si pozrite v našej bohatej galérii.

Riaditeľka Miss Slovensko Karolína Chomisteková... Foto: AVON
Riaditeľka Miss Slovensko Karolína Chomisteková v šatách od Emy Kleinovej. Riaditeľka Miss Slovensko Karolína Chomisteková v šatách od Emy Kleinovej.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #móda #krst #vôňa #parfum #Dara Rolins #Beáta Dubasová

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...