Slávny Rashid ponúkol dizajn v Prahe, užili si ho TWiiNS aj nadšený Bouček

Jeho meno je spojený s najznámejšími svetovými značkami. Karim Rashid patrí medzi veľké osobnosti svetového dizajnu a nedávno navštívil aj Prahu.

13.09.2018 17:17
Moderátor Libor Bouček (vľavo) a svetoznámy... Foto:
Moderátor Libor Bouček (vľavo) a svetoznámy dizajnér Karim Rashid.
debata

Zostal verný svojmu typicky excentrickému výzoru a bielej farbe – tú s obľubou nosí takmer neustále a výnimku neurobil ani na pražskom týždni módy. Tam prišiel predstaviť novinky v rámci svojej práce, ale tiež nadviazať spojenie s aktuálnym dianím vo svete dizajnu práve na pôde Česka.

Týždeň módy, počas ktorého sa predviedli známe značky ako La Formela, Chatty či dizajnéri Michael Kováčik, Jan Černý alebo značka Nehera, zlákal Rashida na prehliadku Zuzany Kubíčkovej. O deň neskôr sa už autor niekoľkých tisícok produktov uvedených na svetový trh venoval pracovným povinnostiam a českým celebritám.

Moderátor Libor Bouček (vľavo) a svetoznámy...
Svetoznámy dizajnér Karim Rashid zavítal do...
+3Herec Stanislav Majer.

Okrem herečky Jitky Schneiderovej, jej kolegu Stanislava Majera či osobností českého dizajnu a biznisu prišli aj slovenské speváčky z dua TWiiNS. Tie si celkovo užívali atmosféru pražského týždňa módy a vystriedali niekoľko lokácií a tiež outfitov pre prehliadky.

Sestry zo slovenského speváckeho dua TWiiNS -... Foto: IQOS
Daniela a Veronika Nízlové v Prahe. Sestry zo slovenského speváckeho dua TWiiNS - Daniela a Veronika Nízlové v Prahe.

Rashid samotný zostal verný bielej a zapôsobil údajne na mnohých hostí svojou bezprostrednosťou a intelektom. Nadšenie zdieľal aj moderátor Libor Bouček, ktorý sprevádzal podujatím v záverečný deň pražského pobytu tohto egyptského rodáka, ktorý má na konte aj také kultové kúsky ako kôš Garbo či stoličku Oh chair.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Praha #dizajn #Twiins #týždeň módy #Libor Bouček #Karim Rashid

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...