Svadba Paris Hiltonovej sa odkladá! Na bál vyrazila so sestrou Nicky

Kedysi bola centrom pozornosti vďaka početným škandálom, dnes už je Paris Hilton skôr usadenou dámou. Aj keď, bez štipky provokácie, by to asi nešlo.

15.09.2018 10:00
debata
Sestry Paris Hilton (vľavo) a Nicky Hilton... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Sestry Paris Hilton (vľavo) a Nicky Hilton Rothschild Sestry Paris Hilton (vľavo) a Nicky Hilton Rothschild spoločne na 4. ročníku Diamond Ball v New Yorku.

Slávna dedička hotelového impéria sa počas uplynulého týždňa módy v New Yorku objavila na niekoľkých módnych prehliadkach. Najprv z nej spravili Cruelu De Vil v trblietavých čierno-bielych minišatách, následne dostala červené krídla a vyzliekla sa do bielizne na šou Namilia.

Hiltonovej prezentácia na akcii Diamond Ball, charitatívnom večierku pod záštitou Rihanny, však bola veľmi decentná a distingvovaná.

Boháčka Paris Hilton a jej snúbenec Chris Zylka... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Boháčka Paris Hilton a jej snúbenec Chris Zylka na filmovej premiére v Toronte. Boháčka Paris Hilton a jej snúbenec Chris Zylka na filmovej premiére v Toronte.

Blondínka sa už pred časom zasnúbila s hercom Chrisom Zylkom, s ktorým sa pred pár dňami zúčastnili aj na filmovej premiére v Toronte. Newyorský „diamantový bál“ si však užila so sestrou Nicky.

Médiá aj verejnosť so zvedavosťou čakajú na deň D slávnej boháčky. Svadba, ktorá sa mala konať už tento rok, sa však údajne presúva až na máj budúceho roka. „Paris chce mať viac času na plánovanie. Mali sa brať v novembri, ale celé to posunuli na máj,“ citovala zdroj stránka Page Six.

Topmodelka Joan Smalls v trendovej fialovej...
Modelka a speváčka Teyana Taylor.
+6Speváčka Rihanna prišla na akciu Diamond Ball v...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #New York #Paris Hilton #elegancia #snúbenec

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...