Na Fantóma opery s prsiami takmer von! Pomeje stavila na lacné zbrane

Hoci sa už v spoločnosti neobjavuje v spoločnosti manžela Jiřího Pomeje, celebritný status jej zostal. Dídžejka a mediálna celebrita Andrea Pomeje zaujala aj na premiére muzikálu Fantóm opery.

17.09.2018 12:40
debata (4)
Andrea Pomeje a jej priateľ Petr Plaček na... Foto: Profimedia
Andrea Pomeje a jej priateľ Petr Plaček na premiére muzikálu Fantóm opery. Andrea Pomeje a jej priateľ Petr Plaček na premiére muzikálu Fantóm opery.

Obnovené predstavenie, ktorého premiéru si užili naozaj veľkolepo mnohé známe tváre českej šoubiznisovej scény, absolvovala brunetka v spoločnosti svojho nového partnera Petra Plačka. Aj on je dôvodom, prečo sa táto dáma znovu ocitla v centre pozornosti českého bulváru.

Pomeje si je tohto záujmu zjavne vedomá a nepochybne aj preň sa rozhodla na minulotýždňovej spoločenskej akcii zaujať voľbou róby. Bohužiaľ, výsledok je veľmi diskutabilný.

To, čo malo byť sexy a zvodné, dopadlo skôr prvoplánovo a lacno. Brunetka si totiž obliekla šaty s výrazne hlbokým dekoltom a odhaleným chrbtom, nechýbal k tomu ani hriešne vysoký rozparok. Áno, boli aj momenty, keď táto čierna kreácia ako-tak fungovala. Väčšinu času však tenučká látka a pohyby nositeľky spôsobovali, že odhaľovala priveľa nahej kože.

To nie je v českom, slovenskom a ani v zahraničnom šoubiznise žiadne prekvapenie – lenže, kým niektoré dámy zvládajú aj priehľadné materiály či odvážne dekolty vybalansovať tak, že výsledok pôsobí zvodne, priam eroticky a zároveň vkusne, tento prípad sa k nim nezaradí. Alebo si myslíte niečo iné? Hlasujte v našej ankete!

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #premiéra #šaty #Fantóm opery #vulgárnosť #Andrea Pomeje

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...