Roky neúprosne plynú, ale mimo nej! Za Brožovou sa stále oplatí otočiť

Kateřina Brožová patrí roky k najkrajším ženám na českej obrazovke a nič na tom nemení ani fakt, že roky pribúdajú aj jej.

20.09.2018 00:00
debata (3)

Hviezda seriálov ako Poisťovňa šťastia, Život na zámku či Doktorka Kellerová zostáva stále verná svojmu overenému imidžu a robí dobre. Blond vlasy a decentný mejkap korešpondujú s jej fotogenickou tvárou, ktorej dominujú výrazné oči.

Kateřina Brožová na krste knihy "Já a... Foto: Profimedia
Kateřina Brožová Kateřina Brožová na krste knihy "Já a mých 222 dokonalých přátel" v prahe.

Rodáčka z Prahy, ktorá sa vo februári prehupla cez okrúhlu päťdesiatku, sa ukázala na krste knihy svojho kolegu, Jiřího Krampola s názvom „Já a mých 222 dokonalých přátel“. Oblečením na seba Brožová nijako výrazne neupozorňovala, čierne šaty však decentne zvýraznili jej štíhle telo a ukážkové nohy.

Obľúbená česká televízna hviezda je mamou 17-ročnej dcéry Katky, ktorej otcom je podnikateľ Zdeňek Toman. Herečka sa zaňho vydala v roku 1996, v roku 2004 sa ich vzťah rozpadol.

Už čoskoro Brožovú diváci uvidia v novej, česko-slovenskej rozprávke Keď draka bolí hlava, pod ktorú sa podpísal režisér Dušan Rapoš. Spolu s ňou si v nej zahrali aj slovenskí herci ako Ján Koleník či Zuzana Mauréry.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Kateřina Brožová #Jiří Krampol

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...