Kráľovské kolienko odhalené. Takto žiari Letizia - pozor Meghan, pozor Kate!

Verejnosť sa zvyčajne sústreďuje na vojvodkyne Meghan a Kate, nevesty z britskej kráľovskej rodiny. Ale pozornosť si rozhodne zaslúži aj španielska kráľovná Letizia.

21.09.2018 00:00
debata (1)
Kráľovná Letizia navštívila univerzitu... Foto: Profimedia
Kráľovná Letizia navštívila univerzitu Salamanca v Salamance. Kráľovná Letizia navštívila univerzitu Salamanca v Salamance.

Manželka kráľa Felipeho VI. sa radí medzi najelegantnejšie zástupkyne európskej šľachty a niet azda jedinej akcie, na ktorej by to nepotvrdila. Naposledy to bolo napríklad pri návšteve univerzity v Salamance.

Štyridsaťšesťročná Letizia dorazila na akciu v šatách s plisovanou sukňou siahajúcou do polovice lýtok. Pri chôdzi však spravila nečakané (a nie práve kráľovské) gesto – sukňu si jemne podvihla a odhalila svoje nohy.

zväčšiť Kráľ Felipe, jeho manželka - kráľovná Letizia a... Foto: Reuters, ELOY ALONSO
Kráľ Felipe, jeho manželka - kráľovná Letizia a princezné Eleanor a Sofia na návšteve národného parku a jazera Enol. Kráľ Felipe, jeho manželka - kráľovná Letizia a princezné Eleanor a Sofia na návšteve národného parku a jazera Enol.

Hoci členovia kráľovských rodín majú prísny protokol, čo sa obliekania týka – matka dvoch detí, princezien Leonor a Sofie, je takmer vždy decentná a elegantná, ale zároveň sa z času na čas nebojí ani experimentálnejších kúskov odevov.

Iba nedávno s celou rodinou navštívila aj španielsky národný park, v ktorom sa nachádza jazero Enol. Tam ju mali zástupcovia tlače možnosť uzrieť aj vo veľmi ležérnej kombinácii odevu určenej na vychádzky. A tiež zo zvládla na jednotku. Mnohé jej „kolegyne“ sa môžu inšpirovať.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #Španielsko #pôvab #elegancia #štýl #kráľovná Letizia #šľachta

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...