Pauhofová, Polívková a Sandeva: A módny súboj ženského tria vyhráva...

Aj v Česku aj na Slovensku štartuje vo štvrtok v kinách novinka Po čom muži túžia. Trio hlavných predstaviteliek nechýbalo v stredu na pražskej premiére.

20.09.2018 14:18
debata (2)
Herečka Anna Polívková na premiére filmu Po čom... Foto: Profimedia
Herečka Anna Polívková na premiére filmu Po čom muži túžia v Prahe. Herečka Anna Polívková na premiére filmu Po čom muži túžia v Prahe.

Komediálny film dal najväčší priestor Anne Polívkovej, na plátne jej sekunduje aj slovenská herečka Táňa Pauhofová a český objav Sara Sandeva. Pred niekoľkými dňami sa celá „ženská“ delegácia objavila v Bratislave a my sme o tom priniesli aj správy (viac čítajte tu).

Tentoraz sme si však posvietili na módnu výzbroj tria herečiek práve pri pražskom premietaní.

Slovenská herečka Táňa Pauhofová na premiére... Foto: Profimedia
Slovenská herečka Táňa Pauhofová na premiére filmu Po čom muži túžia v Prahe. Slovenská herečka Táňa Pauhofová na premiére filmu Po čom muži túžia v Prahe.

Slovenka Pauhofová zostala verná svojmu ležérnemu štýlu s puncom športovej estetiky, keď si obliekla zavinovacie šaty bez rukávov a doplnila ich topánkami so zhrubšenou, no plochou podrážkou.

Polívkovej voľba bola podobná tiež tej bratislavskej – jednoduché šaty s jemne zdôrazneným driekom a grafickým motívom. K nim lodičky, ktoré remienkom obopínali priehlavok a metalická kabelka.

Herečka Sara Sandeva na premiére filmu Po čom... Foto: Profimedia
Herečka Sara Sandeva na premiére filmu Po čom muži túžia v Prahe. Herečka Sara Sandeva na premiére filmu Po čom muži túžia v Prahe.

Podľa nás súboj však vyhrala práva najmladšia členka trojice – len 21-ročná Sandeva, ktorá pochádza z Macedónska. Nežný púdrový odtieň šiat s nariasenou sukňou, efektné sandáliky v zlatej farbe a skvelo vyladená listovka fungovali na jednotku. Výčitka smeruje akurát k živôtiku, ktorý pôsobí voľnejšie, ako by bolo vhodné. Aj tak je to však dobrý premiérový outfit.

Ak si myslíte to, čo my, alebo aj niečo iné, zahlasujte v ankete.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Praha #premiéra #módna polícia #Táňa Pauhofová #Anna Polívková #Sara Sandeva #Po čom muži túžia

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...