Niet pochýb, kto nosí v tejto rodine nohavice! Livelyovú rieši aj Instagram

Vzdala sa vari nadobro šiat a sukní? Herečku Blake Livelyovú posledné týždne vídať len v nohavicových kostýmoch. A všimol si to už aj Instagram, teda jedna z jeho stránok známa ako Fashion Critic.

21.09.2018 12:45
debata
Herečka Blake Lively na premiére filmu A Simple... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Herečka Blake Lively na premiére filmu A Simple Favour v Londýne. Herečka Blake Lively na premiére filmu A Simple Favour v Londýne.

Pri zábere herečky v ďalšom z nohavicových kostýmov, napísal internetový „kritik“, že ide o „nohavicový kostým číslo 1356 počas promoturné k filmu A Simple Favor“. Asi však nečakal, že na túto poznámku zareaguje samotná herečka.

Pod komentár napísala, že by mali platiť rovnaké štandardy pre ženy a mužov. „Poukázali by ste vari na to, koľko oblekov nosí chlap? Takže, prečo žena? Len pripomínam, žiadne dvojité metre, prosím,“ komentovala Blake Lively, ktorá bola v minulosti známa veľmi romantickým a ženským štýlom s honosnými róbami a večernými kreáciami.

Herečka Blake Lively v kreácii Ralph &... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečka Blake Lively v kreácii Ralph & Russo. Herečka Blake Lively v kreácii Ralph & Russo.

Užívateľská stránka Fashion Critic však vzápätí reagovala späť a podotkla, že išlo o vtipnú formuláciu a že práve naopak, na väčšinu zverejnených fotografií má len pochvalné slová za to, ako sa Lively usilovne predvádza v danom módnom štýle.

Tridsaťjedenročná herečka sa za posledné týždne objavila v nohaviciach na niekoľkých premietaniach filmu, v televíznych rozhovoroch či napríklad na prehliadke dizajnéra Ralpha Laurena v New Yorku.

Blake Lively na premiére filmu Nebezpečná... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Blake Lively Blake Lively na premiére filmu Nebezpečná láskavosť v New Yorku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Blake Lively #móda #zmena #štýl #nohavice

+ Aktívny životný štýl a správna strava vám pridajú roky života.
Zo dňa na deň všetko nezmeníte, choďte radšej...

+ Doprajte si čas na relaxáciu, vaše telo potrebuje oddych.
Úspory peňazí začínajú správnym riadením času....