Posledný alebo nie? Robert Redford sa na premiére postaral o prekvapenie

Začiatkom augusta herec Robert Redford pre magazín Entertainment Weekly povedal, že s herectvom hodlá skončiť.

22.09.2018 00:00
Robert Redford Foto: ,
Robert Redford a Sissy Spacek na premiére filmu "The Old Man and the Gun" v New Yorku.
debata

"Nikdy nehovor nikdy, ale došiel som k záveru, že hranie sa pre mňa skončilo, hodlám odísť, pretože sa tomu venujem od svojich 21 rokov. Myslím si, že toho bolo dosť. A prečo neodísť s niečím optimistickým a pozitívnym?“ povedal herec, ktorý v novom filme The Old Man and the Gun stvárnil bankového lupiča.

Koniec kariéry mal prísť s premiérou spomínaného filmu. A tú má herec spolu s kolegami úspešne za sebou, film predstavili v New Yorku a Redforda na červenom koberci sprevádzali kolegovia zo snímky Casey Affleck či Sissy Spacek.

Zľava: herci Robert Redford, Casey Affleck,... Foto: TASR/AP, Charles Sykes
Robert Redford Zľava: herci Robert Redford, Casey Affleck, Danny Glover a Sissy Spacek počas príchodu na premiéru kriminálnej komédie "The Old Man and the Gun" v americkom New Yorku.

Spomínaná snímka mala byť jeho poslednou, v ktorej sa ako herec objavil. Magazín Variety sa ho po premiére opýtal, ako to teda s filmom „The Old Man and the Gun“ je. Naozaj je jeho posledným? „Bola to chyba. Nikdy som to nemal povedať,“ opísal oscarový herec a pokračoval: „Ak naozaj odídem do dôchodku, mal by som to uurobiť potichu a nemal by som o tom hovoriť, pretože to priťahuje veľa pozornosti nesprávnym smerom. A tú chcem nasmerovať na tento film a jeho obsadenie,“ povedal herec. Na otázku, či teda nejde o jeho posledný film, Redford pre Variety s úsmevom dodal: „Nebudem na to odpovedať. Nechajme žiť nejaké tajomstvá.“

Robert Redford a Sissy Spacek na premiére filmu...
Casey Affleck a Floriana Lima na premiére filmu...
+4Zľava: herci Robert Redford, Casey Affleck,...

Herec žije od roku 2009 v manželstve so Sibylle Szaggarsovou, tá však po jeho boku na premiére v New Yorku nebola. Bez ženskej spoločnosti Redford, ktorý 18. augusta oslávil 82 rokov, nezostal. Pred objektívmi sa túlil k svojej filmovej kolegyni, Sissy Spacekovej.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Robert Redford #Casey Affleck

+ Venujte čas svojim koníčkom, zvýši to vašu životnú spokojnosť.
Úspory získajú na hodnote, ak ich múdro...

+ Nezabúdajte na vitamíny, začnite jesť viac ovocia, zachutilo vám.
Nie je všetko len o peniazoch, hľadajte...