Sexy Drobná, dojatá Gombitová - spevácke divy spojil galavečer SOZA

Hoci na štvrtkovom vyhlásení cien SOZA (Slovenský ochranný zväz autorský) bolo viac hudobných zástupcov mužského pohlavia, večer si podmanili dve dámy. Každá z inej generácie, každá hudobne celkom iná.

21.09.2018 11:21
debata (1)
zväčšiť Speváčka Marika Gombitová a hudobník Miroslav... Foto: SITA, Braňo Bibel
Speváčka Marika Gombitová a hudobník Miroslav Žbirka počas slávnostného odovzdávania Cien SOZA za rok 2017. Speváčka Marika Gombitová a hudobník Miroslav Žbirka počas slávnostného odovzdávania Cien SOZA za rok 2017.

Reč je o speváčke Marike Gombitovej a jej mladej kolegyni Emme Drobnej. Obe si zo štvrtkového večera odnášali ceny. Kým niekdajšia víťazka Superstar získala trofej pre najhranejšiu skladbu roka 2017 – hit Smile, legendárnu Gombitovú ocenili Veľkou cenou SOZA.

„To ocenenie je svojim spôsobom zvláštne, pretože ja chcem ešte toho urobiť veľa. Je to krásne ocenenie, neznamená to, že končím. Dnes som bola rozcitlivená, ťažko je prísť pred ľudí, viem, čo sa za tým skrýva, koľko prípravy. Veľmi si to vážim, že som tu mohla byť s vami. Teším sa, že to tak dopadlo, že som tu, akurát mi chýbajú moji psíčkovia, ktorí museli ostať doma,“ uviedla ocenená speváčka.

Speváčka Emma Drobná pózuje s trofejou za... Foto: Profimedia
Speváčka Emma Drobná pózuje s trofejou za najhranejšiu skladbu roka 2017. Speváčka Emma Drobná pózuje s trofejou za najhranejšiu skladbu roka 2017.

K hraniu svojich pesničiek v éteri dodala: Stále si poviem, čo by som asi opravila v tej pesničke, ináč zaspievala, iné aranžmán zvolila. Takže ja sa kritizujem. Stále je čo zlepšovať a na sebe pracovať.

Emma Drobná, ktorá je v rádiovom éteri momentálne naozaj populárna, sa vraj tiež často borí s tým, že by veci urobila inak. Z víťazstva so skladbou Smile však mala veľkú radosť a ďakovala fanúšikom aj autorom. Zaujímavosťou je, že Drobná mala ako želiezko v ohni ešte jeden singel – pesničku Words, napokon však bodoval „Úsmev“.

zväčšiť Speváčka Marika Gombitová počas slávnostného... Foto: SITA, Brano Bibel
Speváčka Marika Gombitová počas slávnostného odovzdávania Cien SOZA za rok 2017. Speváčka Marika Gombitová počas slávnostného odovzdávania Cien SOZA za rok 2017.

SOZA ocenil aj speváčku Celeste Buckinghamovú ako najúspešnejšieho mladého autora, Buckingham však v Mestskom divadle Pavla Orságha Hviezdoslava chýbala.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #hudba #ocenenie #SOZA #Marika Gombitová #Emma Drobná

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...