Fíha, skutočná diva za milióny! Pohľad na Cruiseovu exmanželku berie dych

Herečka Katie Holmes je pôvabná žena, ale vídať ju najčastejšie v ležérnych kombináciach a stavia skôr na modernej estetike. Nie však tentoraz.

23.09.2018 00:00
debata (1)
Herečka Katie Holmes (v šatách Zac Posen) na... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Katie Holmes Herečka Katie Holmes (v šatách Zac Posen) na podujatí Harry Winston "New York Collection". Išlo o párty pri príležitosti uvedenia novej kolekcie šperkov známeho klenotníka.

Bývalá manželka herca Toma Cruisa už roky spolupracuje s klenotníctvom Harry Winston a nemohla chýbať ani na párty pri príležitosti uvedenia novej kolekcie, ktorá sa konala v New Yorku. Mnohým vyrazila dych.

Herečka Katie Holmes počas prehliadky Tory... Foto: SITA/AP, Andy Kropa
Katie Holmes Herečka Katie Holmes počas prehliadky Tory Burch v rámci týždňa módy v New Yorku.

Holmes totiž tentoraz stavila na imidž hollywoodskej divy zo zlatej éry Hollywoodu a vyzerala akoby ju vystrihli z plátna filmov 30-tych a 40-tych rokov. Herečke k tomu výdatne pomohli šaty od dizajnéra Zaca Posena, s ktorým spolupracuje pomerne často. Boli to však aj luxusné šperky, ktoré si mohla na seba vziať vďaka kontraktu s „winstonovským“ ateliérom.

Dvojica Katie Holmes a Jamie Foxx spoločne na... Foto: Profimedia
Dvojica Katie Holmes a Jamie Foxx spoločne na návšteve Atlanty. Dvojica Katie Holmes a Jamie Foxx spoločne na návšteve Atlanty.

V neposlednom rade však išlo o výrazný experiment s vizážou. Holmesovú totiž najčastejšie vídať s ležérne upraveným mikádom. Iba pár dní dozadu ju paparazzovia zvečnili pri tréningu v Atlante, kam odletela za svojím partnerom Jamiem Foxxom. Dve rozdielnejšie podoby si ani neviete predstaviť.

V našej ankete však môžete zahlasovať, ktorá Katie Holmes sa vám páči viac. Tá ležérna alebo diva?

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Hollywood #Katie Holmes #diva #klenot #Harry Winston

+ Správajte sa disciplinovane, pomôže vám v tom aj cvičenie.
Napravte svoje chyby z minulosti, nie je to hanba....

+ Odložte všetky monitory a nechajte dnes svoje oči do sýtosti oddýchnuť.
Príležitosť na zlepšenie finančnej...