Hollywoodska prvá liga aj krásky z mól! Armaniho móda zlákala všetky

Účasť hereckých hviezd na módnych prehliadkach je dnes už takpovediac normálna záležitosť. Ale hollywoodske divy si nemôže dovoliť hocikto.

24.09.2018 00:00
debata
Herečka Cate Blanchett na prehliadke Giorgio... Foto: SITA/AP, Luca Bruno
Herečka Cate Blanchett na prehliadke Giorgio Armani Jar/Leto 2019 v Miláne. Herečka Cate Blanchett na prehliadke Giorgio Armani Jar/Leto 2019 v Miláne.

V prípade talianskeho dizajnéra Giorgia Armaniho však platí, že nie je hocikto. Jeho kreácie nosia hviezdy na oscarové ceremoniály či červené koberce najprestížnejších udalostí. A s jednou dámou má dokonca dlhoročný kontrakt.

Reč je o Cate Blanchettovej – dvojnásobnej držiteľke Oscara, ktorá nechýbala ani na nedeľňajšej prehliadke Armaniho v Miláne. Hoci má táto slávna blondínka pred 50-kou, svojím pôvabom a eleganciou zatieni aj mnohé mladšie dámy.

Modelka Alessandra Ambrosio pred prehliadkou...
Modelka Poppy Delevingne.-
+3Herečka Cate Blanchett na prehliadke Giorgio...

Blanchett dorazila vo veľmi pôsobivej kombinácie čiernej zamatovej sukne a hodvábnej blúzky v krémovej farbe. K tomu pridala pomerne extravagantné slnečné okuliare. Armani s Blanchettovou spolupracuje už roky, je tvárou jeho parfumovanej línie Sí, ale tiež nosí často jeho kreácie.

Modelka Sara Sampaio pred prehliadkou Giorgio... Foto: SITA/AP, Luca Bruno
Modelka Sara Sampaio pred prehliadkou Giorgio Armani Jar/Leto 2019. Modelka Sara Sampaio pred prehliadkou Giorgio Armani Jar/Leto 2019.

Tie mohol svet vidieť aj na portugalskej modelke Sare Sampaio počas nedávneho festivalu v Benátkach. Očarujúca hnedovláska je rovnako tvárou kozmetických produktov talianskeho rodáka. Na nedeľňajšej šou ju doplnili aj topmodelka Alessandra Ambrosio či modelka a celebrita Poppy Delevingne. Radosť sa na ne pozrieť v našej galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Hollywood #krása #Cate Blanchett #Miláno #Sara Sampaio #Giorgio Armani

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...