Takto vyzerá hviezda! Trblietavá akoby spadla z oblakov, Gaga ohúrila

Zdá sa, že to bude jedna z najočakávanejších snímok jesene. Hudobná dráma Zrodila sa hviezda mala v Los Angeles premiéru v pondelok večer.

26.09.2018 00:00
debata
Speváčka Lady Gaga si na premiéru obliekla... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Lady Gaga Speváčka Lady Gaga si na premiéru obliekla kreáciu z dielne Givenchy Haute Couture.

Nechýbali na nej ani hlavní predstavitelia. Speváčka Lady Gaga podľa kritikov potvrdila, že ju treba brať ako serióznu hereckú predstaviteľku, ale nezostala nič dlžná ani povesti módnej ikony a divy.

Na premiéru prišli aj manželia Emilio Estefan a...
Herečka a tanečnica Julianne Hough.
+7Herečka Kathy Bates na premiére novinky A Star...

Gaga sa pred objektívy z celého sveta postavila v metalickej striebornej róbe Givenchy Haute Couture – teda v róbe z dielne, ktorá vytvorila aj svadobné šaty pre vojvodkyňu Meghan. Popová diva však nevyzerala len elegantne a sošne, oči priťahujúci materiál jej dodával priam kozmický nádych a speváčka ešte celkový dojem umocnila svojím výrazným strieborným líčením.

Režisérom filmu a zároveň hlavným mužským proťajškom Lady Gaga je vo filme Bradley Cooper. Na premiéru dorazil tentoraz sám, bez partnerky Iriny Shaykovej. Tú povinnosti modelky zdržali na európskom kontinente.

Režisér a herec filmu Start is born Bradley... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Režisér a herec filmu Start is born Bradley Cooper. Režisér a herec filmu Start is born Bradley Cooper.

Film Zrodila sa hviezda je remake diela z roku 1937, ktoré sa už na plátna kín dostalo viackrát. V roku 1954 to bola muzikálová snímka s Judy Garlandovou, v roku 1976 zase rockový muzikál s Barbrou Streisandovou a Krisom Kristoffersonom.

Ako potvrdili diváci a kritici, ktorí už film videli na festivaloch v Benátkach alebo v Toronte, Lady Gaga nepreukázala len spevácke kvality, ale aj výnimočný herecký talent. Objavujú sa čoraz častejšie dohady o tom, že by práve touto rolou mohla siahnuť na sošku Oscara v budúcoročnom zápase o pozlatenú trofej. Dovtedy je ešte ďaleko, ale film si môžete pozrieť už od budúceho štvrtka (4.10) aj na Slovensku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Lady Gaga #Bradley Cooper #Zrodila sa hviezda

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...