Herzigová ako obyčajná mama či diva v Paríži: Ako sa vám páči viac?

Je azda najslávnejšou českou modelkou. Rodáčka z Litvínova Eva Herzigová patrí aj vo veku 45 rokov medzi elitu. Konieckoncov, drukujú jej páni z Dolce & Gabbana či ateliér Dior.

26.09.2018 10:53
debata (1)
Česká modelka Eva Herzigová so synom na... Foto: Profimedia
Česká modelka Eva Herzigová so synom na nákupoch v Londýne. Česká modelka Eva Herzigová so synom na nákupoch v Londýne.

Trojnásobná mama, ktorej partnerom je taliansky podnikateľ Gregorio Marsiaj, sa počas predchádzajúcich dní objavila v Miláne či Paríži, kde prebiehajú týždne módy.

Kým v módnej metropole Talianska dokonca predvádzala (u spomenutých Dolce & Gabbana), v tej francúzskej sa zase objavila ako čestný hosť Christian Dior. Pracuje totiž ako ambasádorka luxusnej pleťovej kozmetiky.

Česká topmodelka Eva Herzigová na prehliadke... Foto: SITA/AP, Antonio Calanni
Česká topmodelka Eva Herzigová na prehliadke Dolce & Gabbana. Česká topmodelka Eva Herzigová na prehliadke Dolce & Gabbana.

Pred objektívmi vyzerá blondínka, ktorej kariéru naštartovala spolupráca so značkou Wonderbra, vždy ukážkovo. A výnimkou neboli ani dve spomenuté udalosti. Popri nablýskanom svete spoločenských akcií a večierkov je však Herzigová aj celkom obyčajná mama a partnerka.

Dôkazom boli zábery, ktoré vznikli začiatkom septembra v londýnskej štvrti Chelsea. Paparazzovia tam českú modelku nafotili v spoločnosti celej rodiny a na ceste z nákupov.
Česká topmodelka Eva Herzigová.
Herečka Olga Kurylenko pózuje fotografom.
+17Herečka Blake Lively pricestovala do Paríža na...

Žiaden mejkap a k tomu voľné nohavice, top aj oversized sako. Herzigová ani zďaleka nevyčnievala z davu, ako to v jej prípade býva zvykom. Ale je to vlastne celkom príjemné zistenie – že aj tie najznámejšie topmodelky vyzerajú v civile často celkom normálne. Čo poviete?

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #modelka #paparazzovia #Eva Herzigová #podoba

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...