Hart si už hrkúta so zvodnou manželkou. A jeho kolegyňa? Chce učiť sex!

Pred časom hrozilo, že sa mu rozpadne celý rodinný život. Komik Kevin Hart čelil tomu pre zverejnenie súkromného videa v dámskej spoločnosti. Bohužiaľ, nešlo o jeho polovičku.

27.09.2018 00:00
Herec Kevin Hart a jeho manželka Eniko Parrish. Foto: ,
Herec Kevin Hart a jeho manželka Eniko Parrish.
debata

Modelka Eniko Parrish, s ktorou v čase tejto kauzy čakal slávny americký herec dieťa, ho však vzala na milosť a dvojica zostala spolu. Ako tvrdia zdroje z ich okolia, ich vzťah je silnejší než kedykoľvek predtým.

Manželov, ktorí spolu vychovávajú už tri ratolesti, fotografi zvečnili aj v pondelok podvečer na premiére komediálnej novinky Night School, ktorá sa konala v Los Angeles. Drobný Hart si tento večer však neužil len v spoločnosti dlhonohej polovičky.

Herečka Tiffany Haddish a jej filmový kolega... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Herečka Tiffany Haddish a jej filmový kolega Kevin Hart na premiére filmu Večerná škola. Herečka Tiffany Haddish a jej filmový kolega Kevin Hart na premiére filmu Večerná škola.

Humorné momentky vznikli aj vo chvíľach, keď sa komik priblížil ku svojej filmovej kolegyni Tifanny Haddishovej. Aj táto afroamerická herečka a zabávačka je totiž o dobrú hlavu vyššia než 39-ročný Hart.

V komediálnej snímke o dospelých študentoch vo večernej škole to však nie je na závadu, skôr ako recept na niekoľko komediálnych situácií. Herečka Haddish sa nedávno priznala, že ak by ona mohla vyučovať, vzala by si na starosť sexuálnu výchovu. „Prvá lekcia by bola o dostatočnej hygiene. Pretože správna hygiena rovná sa dobrý sex,“ vyhlásila počas návštevy u moderátora Jamesa Cordena.

zväčšiť Herec Kevin Hart a jeho manželka Eniko Parrish. Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Herec Kevin Hart a jeho manželka Eniko Parrish. Herec Kevin Hart a jeho manželka Eniko Parrish.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Kevin Hart #Eniko Parrish #Tiffany Haddish

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...