Úchvatná Kocianová medzi elitou v Monaku! Takto zvádza Slovenka...

Elita svetového modelingu sa zišla na podujatí v Monaku. A zástupkyňu malo medzi kráskami aj Slovensko. Topmodelku Michaelu Kocianovú.

27.09.2018 13:12
debata (3)
Slovenská topmodelka Michaela Kocianová na... Foto: Profimedia
Slovenská topmodelka Michaela Kocianová na akcii Montecarlo Gala The Global Ocean. Slovenská topmodelka Michaela Kocianová na akcii Montecarlo Gala The Global Ocean.

Dlhonohá Trenčanka, ktorej kariéru odštartovala účasť v súťaži Schwarzkopf Elite Model Look a ktorá sa už roky radí medzi najúspešnejšie modelky našej maličkej krajiny, vyslovene žiarila. A to aj napriek tomu, že narozdiel od iných kolegýň volila róbu v dramatickej čiernej farbe.

Slovenská topmodelka Michaela Kocianová na...
Modelky Lais Ribeiro a Alessandra Ambrosio...
+13Speváčka Katy Perry a jej partner - herec...

Kreácia z dielne dizajnérky Suzanne Neville nechala vyniknúť Kocianovej dekolt – rafinovaný detail transparentnej látky fungoval na jednotku – výsledok bol sexy, ale zároveň veľmi vkusný. A k tomu všetkému predvádzala kráska luxusný šperk na krku.

Kocianová je jedinou Slovenkou, ktorá sa objavila na prehliadke značky Victoria's Secret a do jej portfólia pracovných projektov patrí spolupráca so značkami ako Christian Dior, Monique Lhuillier či Vivienne Westwood. Účinkovala aj v minifilme ku kampani Dior po boku Juda Lawa.

Modelky Lais Ribeiro a Alessandra Ambrosio... Foto: Reuters, ERIC GAILLARD
Alessandra Ambrosio Modelky Lais Ribeiro a Alessandra Ambrosio (vpravo) na podujatí "Global Ocean" v Monaku.

Režisérom tejto reklamy bol režisér Guy Ritchie, s ktorým ju médiá aj pár týždňov spájali v súkromí. Už niekoľko rokov je však Kocianovej partnerom podnikateľ Arran Yentob.

Na gala v Monaku sa objavilo množstvo slávnych osobností. Spomedzi topmodeliek to bola napríklad Alessandra Ambrosio, Toni Garrn či Lais Ribeiro, prišla však aj speváčka Katy Perry s partnerom Orlandom Bloomom alebo knieža Albert s manželkou Charlene.

Zľava: Princ Albert, kňažná Charlene, speváčka... Foto: Reuters, ERIC GAILLARD
Katy Perry Zľava: Princ Albert, kňažná Charlene, speváčka Katy Perry a herec Orlando Bloom na gala podujatí "Global Ocean" v Monaku.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #luxus #modelka #Michaela Kocianová #gala #Monako

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...