Lady Gaga ako z dobového obrazu: V Londýne spravila zo seba kráľovnú!

Nebola by to Lady Gaga, aby sa na premiére neprevtelila do novej podoby svojím kostýmom či voľbou líčenia. V Londýne sa z nej stala moderná verzia kráľovnej Alžbety. Tej prvej.

28.09.2018 14:06
debata
Herečka a speváčka Lady Gaga pózuje fotografom... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Lady Gaga Herečka a speváčka Lady Gaga pózuje fotografom na premiére filmu Zrodila sa hviezda. V kreáciii Alexander McQueen.

Slávna americká speváčka momentálne cestuje po svete v rámci promo-aktivít k novinke Zrodila sa hviezda. Na britskej filmovej premiére sa speváčka obliekla do modelu z dielne značky Alexander McQueen. Bohato zdobený korzet pošívaný stovkami perličiek, k tomu nadýchaná sukňa či povestný golierik okolo krku, Gaga vyzerala akoby vystúpila z dobového obrazu.

Speváčka a herečka Lady Gaga a jej kolega a...
Herečka a speváčka Lady Gaga pózuje fotografom...
+3Herečka a speváčka Lady Gaga pózuje fotografom...

Tridsaťdvaročnú hviezdu na premiére, samozrejme, sprevádzal kolega a režisér filmu Bradley Cooper. Ten si vraj blondínku vybral pred rokmi ako hlavnú hviezdu svojho filmu a ona jeho ponuke nedokázala odolať. „Okamžite som vedela, že on je ten pravý na réžiu tohto filmu a že s ním chcem robiť,“ uviedla pred časom v rozhovore speváčka.

zväčšiť Speváčka a herečka Lady Gaga a jej kolega a... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Speváčka a herečka Lady Gaga a jej kolega a režisér filmu Zrodila sa hviezda Bradley Cooper. Speváčka a herečka Lady Gaga a jej kolega a režisér filmu Zrodila sa hviezda Bradley Cooper.

Dvojica sa na plátne nestretáva len herecky, ale aj hudobne. Prvé reakcie kritikov sú nanajvýš priaznivé a dokonca sa špekuluje o tom, že by mohli obaja herci zamiešať karty v budúcoročných oscarových nomináciách.

Film Zrodila sa hviezda sa začne v slovenských kinách premietať budúci štvrtok. Tvorcovia už zverejnili z filmu prvý singel – skladbu Shallow.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Lady Gaga #Zrodila sa hviezda

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...