Ester Ledecká na gala ako snehová víla! Aj s poriadne vysokým rozparkom

Desiatky pozvaných hostí zo sveta športu sa stretli v Prahe na galapodujatí "100 rokov českého športu". Dvojnásobná šampiónka z Pjongčangu nemohla chýbať.

30.09.2018 00:00
debata (2)

Medzi známymi športovcami priam „svietila“ Ester Ledecká – bezpochyby najžiarivejšia česká osobnosť olympiády v Pjongčangu, kedy získala zlato v lyžiarskom super-G aj v paralelnom obrovskom slalome na snouborde. Tým, že sa ako prvý športovec na ZOH postavila na štart na lyžiach aj snouborde, sa už výrazným písmom navždy zapísala do histórie. A počas galapodujatia vo Fóre Karlín v ankete s názvom „Najväčšie momenty“ sa tak celkom očakávane stala víťazkou posledného desaťročia českého športu.

Ester Ledecká v sprievode jej manažéra na gala... Foto: Profimedia
Ester Ledecká Ester Ledecká v sprievode jej manažéra na gala podujatí "100 rokov českého športu" v Prahe.

23-ročná Ledecká prišla na podujatie v sprievode svojho manažéra. Sympatická blondínka sa spoľahla na farbu svojho športu – na bielu. Biely korzet ozdobený striebornou brošňou zahaľovala ľahučká látka, šaty mali na boku aj výrazný rozparok, na ktorý počas príchodu upozornila sama Ledecká, keď si šaty mierne nazdvihla. Jemne opálená pokožka Ledeckej so snehobielou farbou šiat výrane kontrastovala. Blond vlasy si nechala rozpustené a vo veľkých vlnách jej padali na plecia. Jej tvár zdobil veľmi jemný a nenápadný mejkap.

Ester Ledecká na gala podujatí "100... Foto: Profimedia
Ester Ledecká Ester Ledecká na gala podujatí "100 rokov českého športu" v Prahe.

Ester Ledecká je dcérou známeho speváka Janka Ledeckého, práve on ju v športovej kariére podporoval od jej začiatkov, pretekať začala ako 6-ročná. Podľa jeho vlastných slov vložil do svojej dcéry približne dvanásť miliónov českých korún. Nielen on, ale aj jeho manželka, Zuzana Ledecká, svoju dcéru osobne podporili aj počas zimnej olympiády v Pjongčangu. Okrem Ester manželia vychovali aj jej staršieho brata Jonáša.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Praha #Pjongčang 2018 #Ester Ledecká #lyžiarka

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...