Neter princeznej Diany na nočnom záťahu? Ulicou kráča a vidieť toho... dosť!

Na nedávnej premiére bola síce hlavnou hviezdou americká speváčka Lady Gaga, ale časť pozornosti si uchmatla aj Kitty Spencer. Dôvod? Predsa slávna teta.

02.10.2018 00:00
debata
Lady Kitty Spencer (vpravo) a jej kamarátka... Foto: Profimedia
Lady Kitty Spencer (vpravo) a jej kamarátka Emma Thynn Lady Kitty Spencer (vpravo) a jej kamarátka Emma Thynn, vikomtka z Weymouthu po večernom záťahu v centre Londýna.

Pozornosť médií na pôvabnú plavovlásku sa sústredila už pred pár rokmi. Keď sa Kitty Spencer začala viac objavovať na verejnosti, ostrovné médiá mali nového miláčika na stránkach magazínov či portálov.

Aby sme to dlho nezatajovali pre tých, ktorí stále netušia, o koho ide. Kitty Spencer je dcérou Charlesa Spencera – brata slávnej princeznej Diany. A práve k zosnulej princeznej dnes mnohí plavovlásku aj prirovnávajú.

Modelka a boháčka Lady Kitty Spencer na... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Modelka a boháčka Lady Kitty Spencer na premiére filmu Zrodila sa hviezda. Modelka a boháčka Lady Kitty Spencer na premiére filmu Zrodila sa hviezda.

Ktohovie, možno by tam istá podobnosť bola. To, čím Lady Kitty Spencer najviac pripomína matku princov Harryho a Williama, je však jej láska k móde a luxusu. A určite tak trošku aj potenciál na pár škandálikov.

Po štvrtkovej premiére filmu Zrodila sa hviezda v Londýne, na ktorého premiére sa objavila, vyrazila Kitty za zábavou. Ako píše britský Daily Mail, skupina mladých žien si užívala príjemnú atmosféru súkromného klubu. Paparazzov to však neodradilo a na odchádzajúce ženy si počkali. A práve tam aj vznikli zábery, kde sa snaží Spencer precupitať k privolanej limuzíne.

Lady Kitty Spencer vyzerala očarujúco. Foto: SITA/AP, Gareth Fuller
Lady Kitty Spencer vyzerala očarujúco. Lady Kitty Spencer vyzerala očarujúco.

Čierne priehľadné šaty vo svetlách bleskov toho odhalili celkom dosť. Podobné outfity sú však dnes už celkom bežnou súčasťou spoločenského života. Lenže, byť neterou princeznej Diany – to je tlak a kritika omnoho väčšie ako pri bežných ženách. Čo myslíte vy, hodí sa čosi podobné pre členku šľachtickej rodiny?

Speváčka a herečka Lady Gaga a jej kolega a...
Herečka a speváčka Lady Gaga pózuje fotografom...
+3Herečka a speváčka Lady Gaga pózuje fotografom...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Lady Gaga #priehľadné šaty #Kitty Spencer

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...