Rozvod? Mia Goth za manželom nenarieka, vyrazila za módou do Paríža

Len pred pár dňami prekvapili správy o tom, že herečka Mia Goth už netvorí manželský pár s kolegom Shia LaBeoufom. Dôvodom mala byť iná slávna žena.

02.10.2018 16:49
debata
Herečka Mia Goth pred prehliadkou Chanel... Foto: Reuters, GONZALO FUENTES
Herečka Mia Goth pred prehliadkou Chanel Jar/Leto 2019 v Paríži. Herečka Mia Goth pred prehliadkou Chanel Jar/Leto 2019 v Paríži.

Bulvárne šuškandy sa potvrdili. Herca, ktorého preslávili úlohy v sérii Transformers, ale aj bizarné správanie, načapali v spoločnosti speváčky FKA Twigs. Práve pre románik s ňou sa malo rozpadnúť aj manželstvo mladých hereckých kolegov.

Goth však zjavne túto partnerskú krízu neprežíva až tak intenzívne, ako by si niekto myslel. Mladučká hviezda dorazila v utorok na prehliadku značky Chanel v Paríži. A vyzerala očarujúco.

Modelka v kreácii Chanel Jar/Leto 2019 na...
Modelka na prehliadke Chanel Jar/Leto 2019.
+21Herečka Mia Goth pred prehliadkou Chanel...

Modelka a herečka spolupracuje s viacerými dizajnérskymi ateliérmi a pri značke Chanel sa pozvanie neodmieta. Najmä, ak je potom zárukou, že vám ateliér požičiava kúsky na slávnostné premiéry či spoločenské podujatia.

Mia Goth si amerického herca LaBeoufa vzala v októbri 2016 v Las Vegas a posledné ich spoločné zábery pochádzajú z mája tohto roka. Koncom septembra však už herca zvečnili paparazzovia s hudobnou umelkyňou. Zaujímavosťou je, že Goth momentálne prezentuje filmovú novinku High Life. V nej si zahrala po boku Roberta Pattinsona, ktorý je bývalým priateľom FKA Twigs. Už chýba len to, aby Goth začala randiť s ním. A bude to priam hollywoodska „zámena manželiek“.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #rozvod #Chanel #Mia Goth

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...