Druhýkrát Bond-girl! Krásna Kurylenko si pochvaľuje prácu s Mr. Beanom

Hoci herec Rowan Atkinson sa neobjavuje na plátnach kín tak často, keď sa tak stane, je to zábava. Myslí si to aj Olga Kurylenko, ktorá mu sekunduje v novom filme.

05.10.2018 00:00
debata (2)
Herec Rowan Atkinson a krásna Olga Kurylenko... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Herec Rowan Atkinson a krásna Olga Kurylenko pózujú na premiére filmu Johnny English znovu zasahuje. Herec Rowan Atkinson a krásna Olga Kurylenko pózujú na premiére filmu Johnny English znovu zasahuje.

Ukrajinská rodáčka, bývalá modelka Kurylenko získala hlavnú ženskú rolu vo filme Johnny English znovu zasahuje a povedala k tomu, že sa jej pošťastilo čosi výnimočné. „Je to akási paródia Jamesa Bonda a to sa mi na tom naozaj páči,“ uviedla pre Metro.co.uk.

„Čítala som si scenár a bolo to, akoby ma oslovili druhýkrát byť Bond-girl. Akurát s veľa humorom. Nie veľa herečiek malo šancu byť Bond-girl dvakrát, ja som mohla byť raz vážna a raz zábavná. Takže to je perfektné,“ povedalo na margo postavy Ophelie v novej komédii niekdajšie Bondovo dievča.

Ukrajinská rodáčka, herečka Olga Kurylenko na... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Ukrajinská rodáčka, herečka Olga Kurylenko na londýnskej premiére. Ukrajinská rodáčka, herečka Olga Kurylenko na londýnskej premiére.

Kurylenko si zahrala po boku herca Daniela Craiga v bondovke Quantum of solace a na prácu v tejto špiónskej sérii má vraj samé skvelé spomienky. Diváci by ju čoskoro mohli vidieť aj v horore Mara a len nedávno sa v kinách objavila vo filme Terryho Gilliama Muž, ktorý zabil Dona Quijota.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Olga Kurylenko #Rowan Atkinson #Bond-girl

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...