Krásna Meghan žiarila, Harry usmiaty ako slniečko: Konečne v Sussexe!

Titul dostali pár dní po svadbe, ale do Sussexu sa dostali až v týchto dňoch. Britský kráľovský pár, vojvodu a vojvodkyňu zo Sussexu vítali davy.

04.10.2018 15:30
debata (4)
Manželia Harry a Meghan počas návštevy Sussexu.... Foto: Reuters, POOL
Manželia Harry a Meghan počas návštevy Sussexu. Vojvodkyňa mala na sebe sukňu Hugo Boss a blúzku Other Stories. Manželia Harry a Meghan počas návštevy Sussexu. Vojvodkyňa mala na sebe sukňu Hugo Boss a blúzku Other Stories.

Princ Harry a jeho pôvabná manželka Meghan navštívili vôbec prvýkrát oblasť, ktorej titul nosia pri svojich menách. Ich návšteva bola už niekoľko dní vopred udalosťou číslo jeden a svedčilo o tom aj množstvo fanúšikov a zvedavcov, ktorí sa na dvojicu prišli pozrieť.

Vojvodkyňa Meghan zo Sussexu zdraví fanúšikov.
Princ Harry a jeho manželka Meghan, vojvodkyňa...
+5Počas prvej návštevy Sussexu neschádzal úsmev z...

Meghan a Harry nesklamali a na návštevu univerzity v Chichesteri dorazili s úsmevom na perách a srdečnou náladou. Manželka mladšieho princa a následníka trónu nesklamala ani na módnom poli.

Obliekla si totiž blúzku Other Stories a koženú sukňu z dielne značky Hugo Boss, volila trendovú petrolovo zelenú farbu. Doplnkom bol béžový kabát z dielne Giorgio Armani.

Fotografi zachytili aj momentky, keď sa princ Harry zdraví s davom najmenších priaznivcov. Aj z týchto záberov je celkom zrejmé, že ryšavý šľachtic má k deťom veľmi vrúcny vzťah a pravdepodobne by si želal aj vlastnú ratolesť. Správy o tehotenstvo 37-ročnej vojvodkyne však stále neprichádzajú.

Vojvodkyňa Meghan zo Sussexu počas oficiálnej... Foto: Reuters, POOL
Vojvodkyňa Meghan zo Sussexu počas oficiálnej návštevy priam žiarila. Vojvodkyňa Meghan zo Sussexu počas oficiálnej návštevy priam žiarila.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #návšteva #princ Harry #dobrá nálada #pôvab #vojvodkyňa Meghan #Sussex

+ Správna zdravá životospráva sa ukáže aj na vašej pokožke.
Načo vám je sláva a peniaze, keď vás doma nikto...

+ Neklamte sami seba, priznajte, že máte problém a riešte ho.
Nepoľavujte, vydržte v tempe a dostanete sa k...