Eva Mendes premiéry stále ignoruje! Po boku Goslinga tak žiarila Foy

Vo filmovej novinke Prvý človek si zahrali manželský pár. Claire Foy (34) a Ryan Gosling (37) sa spoločne objavili aj na slávnostnej premiére vo Washingtone.

06.10.2018 00:00
debata

A hoci Gosling žije s inou kráskou, herečkou Evou Mendesovou, po boku peknej Foyovej sa mu na premiére vidieľne páčilo. Mendes sa venuje im dvom dcéram a na oficiálnych podujatiach sa neobjavuje, manžela nepodporila ani tento raz vo Washingtone.

Claire Foy a Ryan Gosling na premiére filmu... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Claire Foy a Ryan Gosling Claire Foy a Ryan Gosling na premiére filmu Prvý človek vo Washingtone.

Claire Foy prišla vo výraznej róbe Oscar de la Renta, ktorá pristala jej tmavým vlasom aj výraznému líčeniu. Jej bledej pleti lichotil výraznú rúž, strih šiat rafinovane odhaľoval jej chrbát. Gosling si užil nielen záujem fotografov, ale venoval sa aj zástupu čakajúcich fanúšikov, ktorí sa chceli k svojej hviezde dostať čo najbližšie.

Olivia Hamilton na premiére filmu Prvý človek... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Olivia Hamilton Olivia Hamilton na premiére filmu Prvý človek vo Washingtone.

Medzi hosťami nechýbal ani režisér snímky, Damien Chazelle, ktorého sprevádzala manželka, herečka Olivia Hamilton. Tá prišla v elastických šatách zemitých tónov, blond vlasy jej rozpustené padali na plecia.

Claire Foy a Ryan Gosling na premiére filmu...
Ryan Gosling na premiére filmu Prvý človek vo...
+3Ryan Gosling na premiére filmu Prvý človek vo...

Prvý človek rozpráva príbeh amerického astronauta Neila Armstronga, ktorý v roku 1969 ako prvý vstúpil na povrch Mesiaca. Okrem príprav vesmírnej misie Apollo 11, jednej z najnebezpeč­nejších v histórii, sa film venuje aj obete Armstronga, ktorý sa na ňu chystal len pár rokov po tom, ako jemu a jeho manželke Janet (Claire Foy) zomrela na rakovinu dvojročná dcéra. Zahrať si muža, ktorého prvé kroky na Mesiaci vtedy podľa odhadov sledovalo asi 500 miliónov ľudí na celom svete, bolo pre kanadského herca veľkou výzvou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Ryan Gosling #Claire Foy #Prvý človek

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...