Armáda missiek, krásna Peštová či Vačková: Známe ženy vyrazili za krásou

Víťazky rozličných súťaží krásy, modelky či moderátorky, ale aj manželky (či možno milenky) bohatých podnikateľov - takáta paleta známych aj menej známych tvárí sa vo štvrtok večer zišla v Bratislave. Dôvodom bolo otvorenie nového beauty centra.

06.10.2018 11:29
debata (4)
Misskovské trio - zľava: Natália Borhyová,... Foto: IEM
Misskovské trio - zľava: Natália Borhyová, Denisa Mendrejová a Kristína Krajčírová. Misskovské trio - zľava: Natália Borhyová, Denisa Mendrejová a Kristína Krajčírová.

Pravdepodobne najväčší priestor svojho druhu prináša pod jednou strechou priehrštie možností na procedúry od výmyslu sveta, skrášľovacie či relaxačné. „Myšlienku som mala v hlave niekoľko rokov, ale dlho sa mi nedarilo nájsť vhodný priestor,“ uviedla celebritná lekárka Alena Pallová. Zhruba rok toľko trvala realizácia celej idey, za ktorou stojí okrem Pallovej aj podnikateľka Romana Škamlová.

Lekárka Alena Pallová (vpravo) na otvorení...
Podnikateľka Romana Škamlová.
+30Na otvorenie nového beauty-centra prišla aj...

Na podujatie ich prišlo podporiť množstvo kamarátok, ale najmä klientiek. Celebritný rozmer však nechýbal ani pri samotnom slávnostnom akte krstu. Postaral sa oň herec Vladimír Kobielsky či česká topmodelka Daniela Peštová. „Nie som typ, ktorý by trávil v spa veľa času. Ale zaujímam sa o to, ako vyzerať dobre, lepšie,“ prezradila pre Pravdu očarujúca partnerka slovenského speváka Pavla Haberu.

zväčšiť Topmodelka Daniela Peštová (druhá sprava) sa... Foto: IEM
Topmodelka Daniela Peštová (druhá sprava) sa stala ambasádorkou beauty centra, za ktorým stojí Romana Škamlová (vpravo) a Alena Pallová. Krstným otcom bol Vladimír Kobielsky. Topmodelka Daniela Peštová (druhá sprava) sa stala ambasádorkou beauty centra, za ktorým stojí Romana Škamlová (vpravo) a Alena Pallová. Krstným otcom bol Vladimír Kobielsky.

„Baví ma vyhľadávať nové produkty a k tomu patria aj rôzne procedúry, pretože v dnešnej dobe sa naozaj dá vďaka takýmto zákrokom a procedúram vyzerať sviežo. Netvrdím, že chcem vyzerať mladšie než som, to nemám v úmysle. Ale chcem vyzerať oddýchnuto, vyzerať dobre. Takže, ak mám možnosť ísť do nejakého spa, wellness centra, tak to využijem,“ vysvetlila, prečo sa rozhodla projekt podporiť aj svojou tvárou a menom.

Česká modelka Daniela Peštová vyzerala očarujúco. Foto: IEM
Česká modelka Daniela Peštová vyzerala očarujúco. Česká modelka Daniela Peštová vyzerala očarujúco.

Štvrtkový večer, ktorý dokonca zavŕšil ohňostroj, si prišli vychutnať napríklad riaditeľka Miss Slovensko Karolína Chomisteková, jej kolegyne zo súťaží ako Veronika Vágnerová Husárová, Denisa Mendrejová či Anna Amenová. Hereckú obec zastúpili napríklad Zuzana Vačková alebo Karin Haydu a v spoločnosti sa objavili aj Marcela Laiferová.

Nechýbali však ani mužské tváre, medzi nimi napríklad moderátor Bruno Ciberej alebo jeho kolega Michal Sabo. O zábavu sa staral spevák Bystrík. Galériu z akcie si pozrite vyššie.

zväčšiť Riaditeľka Miss Slovensko Karolína Chomisteková... Foto: IEM
IMG Riaditeľka Miss Slovensko Karolína Chomisteková (vľavo) a herec Vladimír Kobielsky. Riaditeľka Miss Slovensko Karolína Chomisteková (vľavo) a herec Vladimír Kobielsky.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #krst #Daniela Peštová #Alena Pallová #otvorenie #Vladimír Kobielsky #centrum #beauty

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...