Náhubok, diskoguľa Swift či kvetinové orgie Cardi B: Toto je móda z AMA 2018!

Plejáda hudobných hviezd, predovšetkým americkej hudobnej scény, sa zišla v utorok večer na vyhlásení cien American Music Awards. Ako to už v dnešnom šoubiznise býva, móda bola naozaj divoká.

10.10.2018 11:35
debata
Speváčka Poppy prišla aj a náhubkom. Foto: Reuters, MIKE BLAKE
Speváčka Poppy prišla aj a náhubkom. Speváčka Poppy prišla aj a náhubkom.

Na červenom koberci sa striedali medzinárodnej známe speváčky a speváci a umelcami, ktorých miluje predovšetkým americký divák a poslucháč. Čo sa však módy týka, tá je univerzálna a pozrieť si jednotlivých prominentov na akcii môžete bez ohľadu na to, či vám ich meno niečo hovorí.

Herečka Amber Heard v kreácii Ralph & Russo...
Herečka Leighton Meester v kreácii Sonia Rykiel.
+33Duo Halle Bailey a Chloe Bailey, z formácie...

Pri speváčke Poppy bude platiť asi presne toto. Síce málokto v Európe tuší, o koho ide, ale po American Music Awards (AMA) 2018, už bude svet vedieť, že rada nosí náhubky. Áno, presne čosi také si nasadila na tvár a pózovala fotografom.

Okrem tohto výstrelku sa však vlastne červený koberec plnil skôr tradičnejšími, hoci elegantnými a opulentnými modelmi. Prekvapivo menej bolo nahoty, zato luxusu oveľa viac.

Speváčka Taylor Swift sa blyšťala v kreácii od... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
speváčka Taylor Swift sa blyšťala v kreácii od Balmain. Speváčka Taylor Swift sa blyšťala v kreácii od Balmain.

Speváčka Dua Lipa a tiež jej krajanka Rita Ora dorazili v pompéznych róbach od Giambattistu Valliho. Obe šaty pochádzali z kolekcie haute couture a odkazovali na dobovú estetiku pompéznych bálových rób.

Triumfujúca speváčka Camilla Cabella si podobný model obliekla na odovzdávanie cien a jej nadýchaná sukňa plná tylových vrstiev bola neprehliadnuteľná. Rovnaký počet cien ako ona, konkrétne štyri, získala aj Taylor Swift. Obliekol ju módny dom Balmain a trblietala sa od hlavy po päty – vyzerala vlastne ako chodiaca diskoguľa. Značka Balmain obliekla počas večera aj speváčku Bebe Rexha či herečku Kathryn Hahnovú.

Raper Offset a jeho manželka - raperka Cardi B. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Raper Offset a jeho manželka - raperka Cardi B. Raper Offset a jeho manželka - raperka Cardi B.

Úchvatnú róbu predviedla herečka Amber Heard, ktorú obliekol ateliér Ralph & Russo do couture kreácie, rovnako si v superluxusnej línii vyberala šaty aj Jennifer Lopez. Jej zvodný ružový model pochádzal od Georgesa Chakru.

Ak by vypísali súťaž o najteatrálnejší model, jednoznačne by ju vyhrala raperka Cardi B. Nemyslíme to však v zlom. Róba s bohatou kvetinovou potlačou, ktorú doplnila aj ozdobou hlavy s látkovými kvetinami, pochádzala od Dolce & Gabbana a pristala jej.

Speváčka Jennifer Lopez v kreácii Georges... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Speváčka Jennifer Lopez v kreácii Georges Chakra Haute Couture. Speváčka Jennifer Lopez v kreácii Georges Chakra Haute Couture.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Amber Heard #Jennifer Lopez #Taylor Swift #trend #Cardi B #American Music Awards 2018

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....