Miranda Kerr je už opäť ako prútik! Dlho? Ktovie, chce totiž ďalšie dieťa

V utorok to bolo presne päť mesiacov, čo sa austrálska topmodelka Miranda Kerr stala dvojnásobnou mamou. Od pôrodu syna Harta sa na verejnosti často neobjavovala.

10.10.2018 15:56
debata
Topmodelka Miranda Kerr prišla v minišatách. Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Topmodelka Miranda Kerr prišla v minišatách. Topmodelka Miranda Kerr prišla v minišatách.

Práve v utorok podvečer však spravila výnimku, keď si odskočila od materských povinností a zavítala na gala magazínu Porter, ktorého cieľom je oceňovať výnimočné ženy umeleckej brandže.

Podujatie bolo plné známych tvárí, objavila sa napríklad herečka Charlize Theron, jej kolegyne Amber Heard a Kate Beckinsale či britská speváčka Annie Lennox. Vyzerali elegantne aj príťažlivo – Miranda Kerr, niekdajší anjelik značky Victoria's Secret, medzi nimi však nemala problém zažiariť.

Herečka Charlize Theron na akcii magazínu...
 Herečka Kate Beckinsale na akcii magazínu...
+4Britská speváčka Annie Lennox.

Tridsaťpäťročná modelka si obliekla minišaty so zaujímavým zavinovacím detailom, ktoré síce neodhalili jej dekolt, ale dokonalo zvýraznili jej štíhlu postavu. Tú, konieckoncov predviedla už pred pár týždňami, keď sa vôbec prvý raz pustila do pracovných povinností – v Toronte prezentovala vlastnú kozmetickú líniu Kora Organics.

Ktohovie, možno si však svoju štíhlu modelkovskú figúru, tak dlho neužije. Len nedávno sa totiž priznala, že by chcela mať ešte jedno dieťa. „Zbožňujem byť mamou,“ uviedla v rozhovore pre KIIS1065.

Netúži vraj za každú cenu po dievčatku, keďže je už mamou dvoch synov. „Pokojne nech je to aj chlapec, len nech je zdravý,“ uviedla.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pôrod #tehotenstvo #modelka #Miranda Kerr #figúra #sexy

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...