Markízacka redaktorka s (takmer) holým pozadím: Tak sa predviedla v Prahe!

Tak toto by čakal len málokto. Redaktorka Jana Slačková z televízie Markíza už viackrát preukázala, že miluje módu. Ale odhaľovačky prenechávala radšej blonďatým kolegyniam z módnej televízie.

11.10.2018 16:56
debata (14)
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa jankasla (@jankasla),

Lenže, všetko sa raz môže zmeniť. A tvár ranného vysielania televízie zo Záhorskej Bystrice to potvrdila počas stredajšieho galavečera v Prahe, kde sa konala módna prehliadka a tzv. Česko-slovenský večer.

Slačková sa zahrala na jednu z modeliek a na seba si obliekla model večerných šiat s honosnou čipkovanou výšivkou a zdobením jemnými flitrami. Róba od dizajnérky Alice Abraham je kúsok, ktorý by ste očakávali na Jennifer Lopezovej či inej hudobnej dive. Tentoraz si ho však vzala práve redaktorka Slačková.

Redaktorka Jana Slačková. Foto: TV Markíza
Redaktorka Jana Slačková. Redaktorka Jana Slačková.

Na svojom Instagrame zverejnila aj fotografiu a práve tá púta pozornosť ešte viac. Slačková totiž na nej pózuje otočená chrbtom a pod priehľadným materiálom vidieť jej obnažené pozadie.

Do Telerána by ju asi takto nepustili, ale na móle to je iná káva. Vy môžete v ankete zahlasovať, či to Jane Slačkovej počas stredajšieho galavečera pristalo.

© Autorské práva vyhradené

14 debata chyba
Viac na túto tému: #Praha #prehliadka #priehľadné šaty #pozadie #Jana Slačková #Alice Abraham

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...