24 hodín, 3 šaty a zakaždým krásna! Keira Knightley tak propaguje nový film

S filmom Colette zavítala pred niekoľkými týždňami na festival v Toronte, teraz ho predstavila aj v rodnej Veľkej Británii. Herečka Keira Knightley sa pri tom menila neustále.

14.10.2018 09:00
debata

Look 1 – slávnostná premiéra

Herečka Keira Knightley na premiére filmu... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Herečka Keira Knightley na premiére filmu Colette na Londýnskom filmovom festivale. V šatách Chanel Haute Couture. Herečka Keira Knightley na premiére filmu Colette na Londýnskom filmovom festivale. V šatách Chanel Haute Couture.

Za necelých 24 hodín, ktoré uplynuli od slávnostnej večernej premiéry, následnej after-párty a dopoludňajšieho stretnutia s novinármi, vystriedala britská herečka tri rozličné kreácie. Asi nikoho neprekvapí, že každá z nich bola od značky Chanel.

Knightley, ktorá má na konte nomináciu na Oscara za výkon vo filme Pýcha a predsudok, je tvárou jednej z vôní legendárnej parížskej značky a dizajnér Karl Lagerfeld ju považuje za svoju múzu. Aj preto môže mať šaty, na ktoré si ukáže.

Look 2 – afterpárty

Herečka Keira Knightley na after-párty po... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Herečka Keira Knightley na after-párty po premiére filmu Colette na Londýnskom filmovom festivale. V šatách Chanel. Herečka Keira Knightley na after-párty po premiére filmu Colette na Londýnskom filmovom festivale. V šatách Chanel.

Vo štvrtok večer sa na červenom koberci doslova trblietala v kreácii haute couture, ktorú tvorila masívna biela sukňa a trblietavý top s dlhými rukávmi. Párty si však už užila v jednoduchších šatách čiernej farby.

V piatok predpoludním sa 33-ročná herečka stretla s novinármi, aby o Colette aj hovorila. Opäť v kúsku Chanel – tentoraz tmavomodrej plisovanej kreácii.

Look 3 – stretnutie s novinármi

Herečka Keira Knightley na piatkovom stretnutí... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Herečka Keira Knightley na piatkovom stretnutí s médiami pri príležitosti premietania filmu Colette na Londýnskom filmovom festivale. V šatách Chanel. Herečka Keira Knightley na piatkovom stretnutí s médiami pri príležitosti premietania filmu Colette na Londýnskom filmovom festivale. V šatách Chanel.

Len nedávno poskytla hviezda rozhovor magazínu Elle a prezradila v ňom, že otázka rovnosti s mužskými kolegami v jej prípade už nie je na pretrase dňa. Dobre totiž vie, že ju platia tak ako mužov. „Kedysi mi to ani nenapadlo. Mali ste pocit, že to je vec, na ktorú sa skrátka nepýtate. Ale dnes sa už pýtam a môžem vám s istotou povedať, že v mojich posledných dvoch filmoch som nezarobila menej ako muži, s ktorými som pracovala,“ vyhlásila pre Elle.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #plat #premiéra #novinka #Keira Knightley #Chanel #rovnosť

+ Na alkohol dnes zabudnite, zvoľte si dnes inú cestu.
Osviežte si myseľ a opakujte si čo už viete a k tomu sa...

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...