Nový idol mužského štýlu? Fešák Chalamet prekvapuje módnymi voľbami

Považujú ho za jeden z najväčších hereckých talentov súčasnosti. Nepochybne však bude aj skvelým módnym vzorom. Herec Timothee Chalamet je skrátka neprehliadnuteľný.

15.10.2018 08:30
debata
Herec Timothee Chalamet predstavil novinku... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Herec Timothee Chalamet predstavil novinku Beautiful Boy na filmovom festivale v Londýne. Herec Timothee Chalamet predstavil novinku Beautiful Boy na filmovom festivale v Londýne.

Hrdina romance Daj mi svoje meno, za ktorú bol nominovaný tento rok aj na Oscara v hlavnej hereckej mužskej kategórii, sa momentálne už niekoľko týždňov venuje promovaniu nového projektu. Ide o film Beautiful Boy.

Snímku, v ktorej si s ním zahral aj Američan Steve Carell, propagoval aj na filmovom festivale v Londýne a od prvého momentu ho nemohli prehliadnuť fanúšikovia, ani fotografi. Chamalet, rodák z New Yorku, ktorému v žilách koluje francúzska krv po otcovi a americko-židovská po mame, si obliekol model z dielne značky Alexander McQueen.

Herec Timothee Chalamet v obleku Haider... Foto: SITA/AP, Nathan Denette
Herec Timothee Chalamet v obleku Haider Ackermann na premiére filmu Beautiful Boy v Toronte. Herec Timothee Chalamet v obleku Haider Ackermann na premiére filmu Beautiful Boy v Toronte.

Pánsky oblek s výrazným florálnym motívom bol garderóbou, akú na červených kobercoch často nevídať. Hoci sa hollywoodski herci spájajú so svetoznámymi módnymi značkami, toľko odvahy prejaví len máloktorý z nich (možno ešte Jared Leto).

Chalamet je však zjavne mužom, ktorý sa experimentov a výrazných vzorov nebojí. Potvrdil to aj na filmovom festivale v Toronte, kde pred vyše mesiacom tiež predstavil spomenutý film Beautiful Boy. Vtedy mal na sebe oblek od dizajnéra Haidera Ackermanna, tiež s výrazným grafickým motívom. Na vyhlásení Oscarov v marci tohto roka bol zase jediným z mužov, ktorý si zvolili výrazný biely smoking.

Nicole Flender a Timothee Chalamet počas... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Nicole Flender a Timothee Chalamet počas vyhlásenia Oscarov v marci 2018. Nicole Flender a Timothee Chalamet počas vyhlásenia Oscarov v marci 2018.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #festival #film #móda #štýl #Timothee Chalamet

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...